Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amire azt mondják a fiúk, hogy tetszik nekik egy lányon/lányban, az igazából nem is?
Például én olyan vagyok, hogy sok minden megvan bennem, amire azt mondják, hogy "Imádják a pasik." Gamer vagyok, értek is a gépekhez, van humorom, nem vagyok sértődékeny, unalmas, van eszem, és külsőre is szinte minden megvan, amire azt mondják, hogy ezekkel lehet pasizni (sose próbáltam a külsőmmel pasizni, megjegyzem.)
Mégis sose volt olyan, hogy bárki megpróbált volna megismerni, vagy közelebb kerülni hozzám, mint egy barát, valahogy mindig a barát zónában maradok.
Ez azért van, mert nem p*csskodok, nem játszom meg magam a pasik előtt, vagy miért,
16/L
lehet külsőleg nem vagy a toppon (viszont bejön nekik hogy gamer vagy meg ilyenek és jó vagy te barátnak úgy gondolják.. ) és nekik inkább olyan barátnő kell aki sík hülye a PC-hez ..és jó vele a szex mert csinosabban néz ki nálad..
19/F
Nem nézek ki hardcore kockának.
Igaz, vannak elvárásaim, de nem túl magasak. Utoljára tavaly tavasszal volt, hogy valaki megpróbált volna megismerni, de nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!