Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titekez ez elriasztana?
Ezek már mind a múlté és megkaptad a méltó büntetésed érte.
Gondolom azóta mindent átértékeltél magadba és újra normális embernek mondható vagy.
Én is tettem sok olyan dolgot , amit jobb lett volna ha nem teszek.Természetesen nem olyan súlyosakat , mint te , de akkor is.
Igaz az emberek nagy részének rossz a véleménye , de én ezt már a múltnak tekinteném.
Az is igaz , hogy az elején tartanék tőled , mert hát azért a testisértés nem kis dolog.De mindenkinek van egy rossz oldala , így elfogadnám a múltad.
Exem ugyanez.
A börtön ugyan kimaradt, a többi stimmel.
Engem az zavart, hogy közben ugyanúgy drogozgatott, pedig ő elvileg leszokott. Meg hogy megváltozott, de idegbeteg volt ugyanúgy, néha tök kedves, meg normális, máskor meg kitörései voltak.
És nem tudtam vele megbeszélni ezeket a dolgokat, mert utána nem is emlékezett a nagy részére, és egy "hagyjuk" volt mindig a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!