Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik nem kényeztetitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem kényeztetitek a párotokat orálisan. Miért nem?

Figyelt kérdés
Légyszi ne azt mondjátok, hogy mert undorító, agy ilyesmit, hanem írjátok le hogy mi taszít. Pl lealacsonyítónak érzitek a helyzetet, vagy az íze, vagy ilyen konkrétumokat. Köszi! 27F
2010. febr. 7. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ez nem konkret valasz a kerdesedre, mivel szerintem nem megalazo es nem is undorito ha tiszta a pasi. (ha nem tiszta, akkor erthetoen undorito, es nem kell feltetlenul a turos fazisnal legyen, eleg ha picit izzadt, mar attol is lehet egy kellemetlen szaga, mivel az a zona konnyen izzad mind2 nem eseteben)

nekem a baratom gondolta ugy az elejen h lealacsonyito es hogy egy egyejszakas kalandnak engedne h oralisan kielegitse, es szeretne is, de engem tulsagosan szeret es tisztel. annak ellenere hogy en nem igy gondoltam es szerettem volna igy is kielegiteni, nagyon jol esett hogy ezert kepes lemondani ilyen romokrol -nem sokan tettek volna. vegul azert megiscsak megvaltozott a velemenye.:)

2010. febr. 7. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán, de csinálom. A ritkaság oka többnyire higiéniai ok: a barátom tiszta, de általában olyankor tudnék hozzájutni, amikor épp előtte nem fürdött. A másik oka, hogy nagyon hamar elfárad a szám, mert elég picire tudom nyitni, ez pedig társul a barátom viszonylag nagy méretével.
2010. febr. 7. 18:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, pont ilyeneket vártam! Persze minél több szempont, vélemény, annál jobb, úh írjanak mások is! ;-)
2010. febr. 7. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
neha valahogy nincs kedvem. maskor pedig rendesen kivanom h csinalhassam. de neha valahogy megunom vagy elall az allkapcsom feluton. de amugy rendszerint igy is kenyeztetem es ritkan van hogy nincs kedvem hozza. az ondo izet nem szeretem, de engedem hogy a szamba elvezzen, pedig nem o keri. regebb zsepivel fejeztuk be, nem o kerte hogy anelkul csinaljuk es meg mindig minden alkalommal megkerdi hogy hozzon zsepit? de annak ellenere hogy nem szeretem az izet, hagyom mert szeretem erezni ahogy luktet mikozben elelvez es igy jobb is neki mert meg kozben rasegitek kicsit.:) ugyhogy gyorsan lenyelem es kesz. (kopkodni szerintem lelombozo es gusztustalan, sose tennem es nem is ertem mi ertelme van, ha nem szereted az izet es nem vagy hajlando elviselni, inkabb ne engedd hogy a szadba elvezzen. mikor lenyelted mar ugyse erzed az izet, de ha elrohansz pl a mosdoig rogton, az nemcsak lelombozo, de tobb ido is.)
2010. febr. 7. 19:06
 5/12 A kérdező kommentje:
:-)
2010. febr. 7. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

perpill bő egy hete azért nem mert bunkó volt,és ez a büntetése...

(máskor szoktam amugy)

2010. febr. 7. 19:43
 7/12 A kérdező kommentje:

ma 19:43,

igen, ez is egy indok... :-)

2010. febr. 7. 19:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én általában csinálom neki és szívesen is teszem, DE.

ha mégsem akarom annak a következő okai vannak:

1. nem elég higiénikus ott neki, mert mondjuk már egy napja fetrengünk és ott még nem tart a kapcsolatunk, hogy elküldjem fürdeni, hogy édes, bukéd van ott

2. ha fáradt vagyok, akkor a szám is elfárad, úgy érzem, mintha kiakadna az állkapcsom

3. dühös vagyok rá, mert pl bunkó volt és tudat alatt úgy érzem, nem érdemli meg

24 L

2010. febr. 8. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig nem kényeztettem, és a mai napig gondot okoz, hogy csináljam. Nem azért, mert undorítónak, vagy megalázónak gondolom, hanem nem tudok neki állni. Nem merek belekezdeni, nem merekm kezdeményezni. De ha ő megkérdezi, hogy lenne-e kedvem, vagy arra tolja egy picit a fejem, akkor minden gond nélkül nekiállok (előtte térdelve is szeretem csinálni), bele is élvezhet a számba, de elkezdeni nem tudom. A barátom meg nem akarja nagyon mondani, nehogy megsértsen, így nálunk ritkán van.
2010. febr. 8. 13:39
 10/12 Thurston ***** válasza:
100%
Ejnye. Miért nem tudod elkezdeni? Szerintem felesleges görcsölni, ugyanis nem nagyon van olyan helyzet, amikor ne esne jól. (=
2010. febr. 11. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!