Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szomorúak lennétek, ha sosem kapnátok haldokló növényt a barátotoktól?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 13:34
11/17 anonim válasza:
"Más, ha a túlélésünk múlik rajta, vagy csak szórakozásból irtjuk őket..."
Bizony, ha az agonizálni kezdő kapcsolat TÚLÉLÉSE megkívánja, vigyél egy szál szép virágot !
12/17 anonim válasza:
Én sose szerettem a virágot, legfeljebb a cserepest. De mégis mi a jó abban ha levágják egy növény nemi szervét hogy aztán ott sorvadjon el szerencsétlen egy váza vízben?! :D
De én nem vagyok egy átlagos csaj az is igaz :D
13/17 anonim válasza:
Középszerű, de magukat másoknál többre tartó csajok közt keresgélj. Ők általában hasonló álláspontot vallanak a magukénak.
14/17 anonim válasza:
nem lennék szomorú, nem igénylem a virágot. örülök, ha kapok, de ha nem az sem baj.
15/17 anonim válasza:
12-es hiányoztam a növénytan azon részén, amikor ez volt amit írsz, hogy is van ez? a szára a nemi szerve? izé... :D
16/17 anonim válasza:
#15! A porzó meg a bibe szerinted micsoda a virág kelyhében? :D Ott a spóra meg a magkezdemény :D
17/17 anonim válasza:
hát eddig úgy láttam, a száránál vágják a vágott virágot, nem a porzót-bibét vágják le ("levágják a nemi szervét"), de majd jobban odafigyelek! Azok a porzók-bibék is érdekes "nemi szervek" már azért, hogy a növények a rovarokra bízzák a szexuális életüket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!