Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki barátkozni Pécsröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki barátkozni Pécsröl?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Pécsröl barátkoznék lányokkal. Elég félénk vagyok sok mindenben, ezért nem mondhatnám hogy vannak igazi barátaim sajnos.. ha nem lennék ennyire önbizalomhiányos akkor talán egyszerübb lenne. Most csak azért írtam ide hátha találok vkit akivel jól kitudunk jönni és nem néz le azért mert kicsit félénkebb vagyok :)

Én Pécs közelében lakom, de hétköznapjaim 70%át Pécsen töltöm a suli miatt.. :)

Jó lenne olyannal barátkozni aki korombeli :P

15/L

2010. febr. 7. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
bocs, de 80% alá nem adom
2010. febr. 7. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Én barátkoznék de tőlem Pécs 6 km-re van. =(
2010. febr. 7. 17:10
 3/14 A kérdező kommentje:
1-es: Hát ha akarod lehet az 80 is :D
2010. febr. 7. 17:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Én sem Pécsen lakom,de közel hozzá mivel én is odajárok suliba.Szívesen beszélgetek veled,írj emailt.

De miért itt keresel barátnőket,miért nincsenek??

2010. febr. 7. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Én Bólyi vagyok de szivesen barátkozok.. veled 1,5 év múlva én is Pécsre megyek majd át Zippibe..
2010. febr. 7. 17:14
 6/14 A kérdező kommentje:

4-es: Én pont a Zipibe járok :)

Írok üzit

2010. febr. 7. 17:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Már ha tudnék, de nincs kint a címed
2010. febr. 7. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is írhatsz privit ha gondolod én is pécsi vagyok 15/L.Am egyik ismerősöm is asszem oda jár suliba ahova Te lehet ismeritek is egymást:D
2010. febr. 7. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
erre a cimre irj.. mások nem ismerik.. sunagirl@citromail.hu
2010. febr. 7. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Zipiben nem sok csaj van, ennyi pasi közt elhiszem, hogy nehezen találsz barátnőt, mikor vagytok összesen lányok kb 10en, ezért átérzem a helyzeted

Szívesen barátkoznék veled, ha pár évvel fiatalabb lennék.

20/L

2010. febr. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!