Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor vágtok ilyen arcot? Minek a látványa okozná ezt nálatok?
2015. jan. 18. 19:10
2/10 anonim válasza:
Ugyan ilyen arcom volt amikor fizikából megkaptam a 2 est...:D ( többi tantárgyból 3-4-5 ös vagyok még mielött valaki beszólna!!) 16/L
3/10 anonim válasza:
"Úristen!Aztaaaa,ezt,nem gondoltam volna,de jóóóó"
Nálam legalábbis hasonló az arckifejezés :-)
4/10 anonim válasza:
Amikor megtudom, hogy az én dolgozatom lett a legjobb.
5/10 A kérdező kommentje:
konkrét dolgokra vagyok kíváncsi, mint pl a kettes írja
2015. jan. 18. 19:14
6/10 anonim válasza:
egy 25 centis néger brét látott!
7/10 anonim válasza:
Szerintem is egy 20 centis kobra villant ott
8/10 anonim válasza:
Akkor,mikor megtudtam,hogy az ötös lottó várható főnyereménye 2 milliárd 120 millió Ft!! :D
20/L
9/10 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy 4-es leszek félévkor matekból. Még mindig nem tudtam feldolgozni, azt hittem, meg fogok bukni... De a kezemet nem teszem az arcomhoz.
Ps: De szép szeme van a lánynak. *-*
10/10 anonim válasza:
Ha valamilyen buliba vagyok és meglátom, hogy egy helyes pasi érkezett, kb ez az első reakcióm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!