Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu most tudta meg, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyu most tudta meg, hogy mit csináltam tavaly egy fesztiválon, és idén nem akar elengedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (tavaly nyáron még 16 voltam), és pár barátommal a Balaton Soundon voltunk. És ott lefeküdtem egy külföldi sráccal. Nyáron meg még ősszel beszéltünk párszor, de amugy semmi különös. Anyunak nem emlitettem itthon, mert nem tuajdonítottam neki nagy jelentőséget, de tegnap nálunk volt az egyik barátnőm - aki szintén ott volt Soundon-, szóba jött a nyár, és véletlenül elkotyogta a dolgot. (Vagyis olyat mondott, amiből mar nem tudtam kimászni)

Nagyon kiakadt anyukám, és közölte hogy idén szó sem lehet róla, hogy oda megyek, sőt semmilyen fesztiválra sem.

Nagyon kiakadtam, mert idén is szeretnék menni, nem d.ugni járok oda, az csak úgy alakult, de nem tudom mit tegyek, hogyan vegyem rá...

17L

2015. jan. 18. 16:13
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
45%
Szerintem ebben semmi elitelni valo sincs. Mindenkinek volt és lesz egyejszakas kalandja. Probald meg anyudnak megmagyarazni, hogy idén felelossegteljesebb lennel, nem engednek hogy idegen megdugjanak meg ilyesmi. Talald fel magad. 17 vagy. Olyan nehez dolgod nincs. Én egy even keresztül fuveztem, meg is tudták haragudtak, de mondtam nekik valtoztam, stb. És nyaron már mehetek is fesztiválokra. Szoval lassak valtoztal, megbantad stb
2015. jan. 21. 18:50
 32/39 anonim válasza:
82%

Nyugodtan sértődj meg, de anyud pártját fogom. 16 évesen elmész fesztiválozni, ahol a legelső emberrel lefekszel. Max a nevét tudtad, a korát meg hol él. Gondolom nem is nagyon kellett győzködnie téged.

Most komolyan: ezt az egészet átgondoltad azóta? Oké, te úgy fogod fel, hogy jaj istenem, egyszer megtörtént, miért kell túl dramatizálni az egészet, másokkal is megesik, stb. Viszont mi lett volna, ha nem így végződik a történet? Ha elkapsz tőle bármit? Vagy ne adj isten a fesztivál után már a gyerekeddel osztod meg a szobádat? Ráadásul 16 évesen? Lehet te nem gondoltál bele ebbe, de édesanyád viszont igen. Ezért nem akar többet engedni fesztiválozni. Hisz már a legelső fesztiválodon ilyet csináltál, akkor mi lenne a jövőben? Szerintem bele se mer gondolni. Úgyhogy fogad el, addig amíg nem élsz külön tőlük, ha azt mondja többet nem mehetsz fesztiválozni, akkor nem mehetsz.

2015. febr. 3. 13:40
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Kösd fel magad. :)
2015. febr. 3. 14:53
 34/39 A kérdező kommentje:
Kösd fel magad te, paraszt :)
2015. febr. 6. 10:02
 35/39 anonim ***** válasza:
50%

off: A hollandok istenkirályat az ágyban. Vagy ez esetben sátorban. :D Szigeten én is kipróbáltam egyet.

on: Tudom, szemét vagyok, de én sem engednélek el.

2015. febr. 26. 21:59
 36/39 anonim ***** válasza:
56%
Na jó, lehet, hogy elengednélek.
2015. febr. 26. 22:00
 37/39 anonim ***** válasza:
68%
Jó anyudnak igaza van, mert az tényleg vicc, amit a mai fiatal csajok művelnek. Jó hát nekem mint pasi jó de amúgy gáz... Másrészt viszont. 16 évesen mi a r*tkes f***nak kéne szerencsétlennek lakbért villanyszámlát meg hasonlókat fizetnie? Ha megteheti, hogy csak azért menjen dolgozni, mert plusz pénze legyen akkor szíve joga. Az más ha valakinek kell mert a szülei nem tehetik meg, hogy nyáron akár egy discot kifizessenek de ha a szülők netalántán adnak zsebpénzt meg ilyenek akkor miért kéne adnia?! Ebben viszont tényleg a csaj mellé állok. Én dolgoztam 16 éves koromban édesanyám semmit nem kért és fogadott el belőle, pedig mi nem tehettük meg, hogy mindent fizessen amit akartam. Csak már annak is örült, hogy én betettem a lábam egy helyre, mert manapság nézzétek meg hány fiatal dolgozik önként. Hát nem sok :D
2015. márc. 7. 00:09
 38/39 anonim válasza:
67%

1. Teljesen normális hogy fiatalon sz.exuális tapasztalatokat szerzel. Itt az hogy kivel teszed csak es kizarolag a te dontesed. te dontod el hogy az illeto alkalmas e ra hogy megkapjon teged. Ha te ugy dontesz igen akkor ehhez a tovabbiakban senkinek semmi koze es senki sem itelhet el teged ezert.

2. Nem vagy k.urva ezert.

3. Mondd meg anyukadnak hogy barmit is csinalsz azt feleloseggel teszed. Gondolok itt a vedekezesre bar tapasztalatbol mondom eleg kellemetlen ilyesmirol beszelni a szulokkel. A lenyeg hogy tudja hogy tudataban vagy annak amit teszel es nem az 500. Tequila utan huzott be a satorba...

Remelem osszejon neked a fesztival es anyukad megerti hogy nem a szex miatt szeretnel menni.

Nem mellesleg en is megyek es remelem talalok majd EGY jo pasit akivel eltolthetem azt a par napot:p remelem osszefutunk :D puszi

2015. márc. 20. 10:46
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Igy jártál viszketett a puncid becsúszott
2017. okt. 27. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!