Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "illik" megszabadulni az ovszertöl?
Figyelt kérdés
Szex után hogy illik megszabadulni a használt óvszertöl? Egyböl kiszaladok és visszabújok mellé vagy mikor hogyan?2015. jan. 18. 00:11
1/11 anonim válasza:
Lerakod az ágy mellé azt reggel kiviszed
2/11 anonim válasza:
zsebkendőbe becsomagolod,utána leteszed az ágy mellé,kicsit összebújhatsz még és később kidobod...az se gáz,ha egyből kidobod,de zsepibe mindenképp csomagold be
3/11 anonim válasza:
Feldobod a plafonra, egyből feltapad. Oda úgysem néz senki.
6/11 anonim válasza:
Felszívod az orrodon, aztán kihuzod a szádon. Utánna befőttes üvegbe teszed, és elteszed nehezebb időkre. Vagy kidobod egyből a kukába.
7/11 anonim válasza:
Bele kell sütni a vasárnapi ebédbe.
8/11 anonim válasza:
ha gazdag vagy,akkor zsepibe teszed,a zsepit egy zacskóba a zacskót a kabátzsebedbe,nem hagyod a nő lakásán.
pár éve szopattak így ki egy milliomos fószert.
a csaj kiszedte a kukából az óvszert,fecskendővel kiszipkázta az anyagot,felnyomta magának,aztán milliomos lett a csaj mert perelte gyerektartásért.
egyébként én így szoktam-
kiblattyogok és hozok egy törülközőt a csajnak,aztán megint kimegyek és a kukába dobom a gumit,aztán elmegyek megmosom a farkam,majd visszamegyek a nőhöz.
egyszóval nem vagyok gazdag haha:)
amúgy meg mit rohangásznál te?
elfut a nő vagy mi van?
9/11 anonim válasza:
Utolso: Hát ezdua, Én nem hallottam :O mi becsomagoltuk volt párommal pzs-be aztán kuka. L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!