Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ingyenes használható, társkereső oldalt, amelyre érdemes regisztrálni?
De pontosan ez a baj hogy megakadályozod, ahogy olvasod fentébb hogy az ilyen kisgyerekes viselkedés miatt nem veszik komolyan és használják ezeket a szolgáltatásokat.
Egybéként nekem se lenne semmi bajom vele hogy szórakozol de ezt mások kárára teszed amivel elveszed a kedvüket az egésztől.
Gondolom csak viccből írtad de akkor is szégyelhetnéd magad.
# 13 havi 2-3 ezerbe nem halok bele, meg lehet a benti szerverre is elfér sunyiban :))
Amgy a kedves fiatal barátunknak ajánlom ezt az oldalt trollkodásra (de komolyan, ha itt sikereket érsz el akkor még viheted valamire az életben):
Ne általánosíts, én sose javítok ki senkit mert én is többet beszélek,írok angolul és lassan elfejeltem a magyart, a másik meg pontosan tudjuk mit értessz az alatt hogy:
"Ilyen nekem is kéne trollkodás céljából".
Továbbá :
"én csak a következetlen, álszent magatartásra világítok rá"
nem, senki nem kért meg rá, senki nem kért meg arra hogy érzelmi rendőrt játsz vagy nem tudom hogy jön valaki ehhez ilyen hozzálással. Ha valaki úgy viselkedik ahogy akkor az magára vessen, senki nem kért meg ilyen szerencsétlenségre.
Már fáj fejem tőled, jóéjt
Az ingyenes oldalakkal az a gond, hogy rengeteget kell szelektálni, és sok hozzád nem illő embert kell visszautasítani. Én csak nemrégiben szántam rá magam, hogy előfizessek egy "minőségi" szolgáltatásra, és teljesen más. Eleve csak olyanok tudnak írni nekem, akik megfelelnek az elképzeléseim többségének, és nem kell magyarázkodnom, hogy miért okoz problémát számomra 200 km távolság, vagy 20 év korkülönbség. (Persze az is egy megoldás, ha egyáltalán nem válaszolok, de akkor is el kell olvasni a leveleket, mielőtt törlöm. :) ).
Viszont előfizetéssel ez nincs, és több időm, energiám marad az érdemi ismerkedésre úgy, hogy nem kell a felesleges előköröket lefutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!