Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért dobja oda magát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dobja oda magát egy lány mindenkinek? Lelki probléma?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszett egy lány, de köztudott róla, hogy sok fiúval volt már dolga, van ami pletyka, van, amiről meg senki nem beszél. Tehát tetszett, de egy buli alkalmával azt mondta, hogy lefeküdne velem. Én visszautasítottam, mert nekem ez így nem megy, hogy felajánlja magát.

Sokat beszélgettünk már és tudom, hogy okos, más, nem megy a tömeg után, de érzem, valami gondja van, amit próbál leplezi ezzel az életmóddal. Nem tudom, miért ilyen, miért zárkózik el teljesen a kapcsolatoktól és miért hagyja magát megalázni. Valaki tudna tanácsot adni?

24/F

2015. jan. 17. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Így van ha egy nő r.banckodni akar, akkor had tegye. Ahhogy itt is írta az eggyik ribizli, pont olyan mint a beszélgetés. Bár igaz kevesen hivják így f.sszopást:)
2015. jan. 17. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szexuális abúzust elszenvedett nőknél az effajta viselkedés jellemző lehet, mert értéktelennek tartják magukat, de éppúgy az ellenkezője is, hogy nem tud senkivel se szexuális kapcsolatot létesíteni.

Lehet megerőszakolták korábban, vagy még gyerekként molesztálták. Ha a lány is megalázónak tartja a dolgot és nem csak Te hiszed, hogy megalázva érzi magát, akkor nagy valószínűséggel ilyesmi dolog lehet a háttérben. Ha annyira élvezné a dolgot, akkor nem érezné azt amit és ő is úgy állna a dologhoz, mint a kerdésre válaszoló nők -akik gyakran bújnak ágyba férfiakkal-, hogy csak élvezik az életet, nincs ebben semmi rossz.

2015. jan. 17. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: Amit tisztáznék: kényszerből nem bújok ágyba senkivel! Miért tenném?

Ha nem vagyok elkötelezett kapcsolatban, akkor a testemmel és a tetteimmel csak és kizárólag magamnak kell elszámolnom - ha akarok!

Az a tapasztalatom, hogy ezeket az "erkölcsös szövegeket" azok a pasik veszik elő, akik nem tudnak kellően teljesíteni az ágyban!

Egyszerűbben: a pasik erkölcsössége egyenes arányban nő az impotenciájuk, gátlásosságuk, tapasztalatlanságuk mértékével!

Tehát: azok a leg-erkölcsösebbek, akik - ilyen-olyan okból kifolyólag - nullák az ágyban!

Persze lehet engem ribizlizni, csak ez engem egy hangya-micsodányit sem érdekel!...

2015. jan. 17. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért lennék erkölcsös? Mert r.bancnak nevezem a r.bancot? Ha meg nem érdekel amit írtam, akkor minek válaszóltál? A k..va az k..va, a r.banc meg az az egyed aki ugyan azt megcsinálja mint a k..va, csak ingyen. Hidd el azok faxik akik egyszeri alkalomra beléd verték, nem azt fogják mondani, hogy ott az a kedves cuki lány, akivel egy csodás estét töltöttem, hanem hogy ott az a jól szopó r.banc, akit egyszer megb.sztam:) De ne legyen félre értés, szeretem az ilyen nőket. Jó dolog az ingyen p.na!
2015. jan. 17. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Hidd el azok faxik akik egyszeri alkalomra beléd verték, nem azt fogják mondani, hogy ott az a kedves cuki lány, akivel egy csodás estét töltöttem, hanem hogy ott az a jól szopó r.banc, akit egyszer megb.sztam:)"

Szerinted engem egy ilyen egyszerhasználatos kanmajom véleménye mennyire érdekel?

Legfeljebb én meg azt fogom mondani, hogy ott az a víziló, akinek nagyobb a pofája mint a farka...:)

Mondom még egyszer: kizárólag a magam elvárásainak akarok megfelelni (a tiednek a legkevésbé) és majd annak, akit méltónak tartok arra, hogy egymást a társunknak nevezzük.

2015. jan. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!