Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aranyos lányok hol vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyos lányok hol vagytok?

Figyelt kérdés
Úgy beszelgetnék veletek, de sajnos mindig csak plázacica és ribiket kapok. :(
2015. jan. 16. 23:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De nekem elegem van már a pláza p*csákból, herótom van hogy állandóan irnak nekem, meg találkozzak velük stb... Nem hagynak békén, szeretnék aranyos lányokkal beszélgetni, akik nem fitneskednek égen földön és nem töltik minden idejüket vásárlással meg szórakozással.
2015. jan. 16. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:
De gondolom, ha egy ilyen cica lány felkínálja magát nem utasítod vissza. Amúgy meg akadnak azok közt is aranyosak meg rendesek, nem kéne így kategorizálnod. Én pl se aranyos, se plázacica nem vagyok. De a te azt hiszed, hogy ha itt elhullajtasz pár könnycseppet mert tapadnak rád a plasztik cicik és te ezt nem akarod, és erre fel a normális lányok jelentkezni fognak a kegyeidért nagyon el vagy tévedve.
2015. jan. 17. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!