Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bide-használati tanfolyam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bide-használati tanfolyam?

Figyelt kérdés

Szóval Magyarországon létezik ilyen tanfolyam?

Nagyon fontos, főleg most, hogy párkapcsolatban élek, higéniai okokból kéne. De nem csak a szex alatt hanem amúgy is akarom használni, de nem tudom, hogy kell normálisan.

Ne azt magyarázzátok el légyszives hogyan kell hanem hogy van e ilyen tanfolyam!

2015. jan. 16. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, h lenne pl wc használati tanfolyam. Így bidésre se gondolnék, h lenne.
2015. jan. 16. 22:49
 2/6 A kérdező kommentje:

:/

pedig kéne, baromi higénikusnak tartom.

Na mindegy, azért köszi:)

2015. jan. 16. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kula után, megmosom a hátsót a zuhanyzóba:D
2015. jan. 16. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen :)

De nem is olyan bonyolult, hogy tanfolyam kéne rá :D

Tuti a google használatával találsz használati leírást!

2015. jan. 16. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszi az ötletet! Én hamarosan el fogok indítani egy bidé használati tanfolyamot. Úgyis pályaválasztás előtt álltam, de most már hála neked tudom, hogy mi legyek, ha nagy leszek: bidé használati oktató. :D
2015. jan. 16. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Minek tanfolyam? nagyon egyszerű. Nagydolog után papírral megtörlöd, aztán ráülsz a bidére (mint a WC-re) kinyitod a csapját, kézzel megmosod (pici folyékony szappan nem árt), tépsz papírtörlőt, szárazra törlöd és végül alaposan (körömkefével megsikálva) kezet mosol.
2015. febr. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!