Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes-e tovább foglalkoznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e tovább foglalkoznom a sráccal, aki kihasznál?

Figyelt kérdés
Megmondta, hogy nem szeret, és tudom,hogy mire kellek neki, ha épp ritkán eszébe jutok. De azért igyekszem kedves lenni vele, mert tudom, hogy nehéz az élete, és ha velem nem is kedves, másokkal az. Elég beképzelt és bunkó tud lenni azért. De nem tudom kiverni a fejemből, pedig már nagyjából mindenhogy próbáltam kitörölni még az emlékét is. Van erre jó megoldás?

2015. jan. 16. 20:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De nem önzőség csak azt szeretni, aki viszontszeret? Néha gondolkodom, milyen mélyre tudok süllyedni miatta, de mivel miatta van, nem bánom, mert azt szeretném, ha legalább néha jobb kedvre deríthetném vagy segíthetnék neki. Akkor legalább ennyi értelme van,hogy foglalkozom vele.
2015. jan. 16. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem neked gyerek kéne és nem pasi.

A pasi az aki viszont szeret és kölcsönösen meg tesztek egymásért sok mindent.

Ha így gondolkozol akkor menny kis gyerekek közé. Azokat is boldoggá lehet tenni és még meg is szeretnek.

2015. jan. 16. 21:06
 13/15 A kérdező kommentje:
:D Nem tudom, mi kell nekem, csak nem tudok nem rá gondolni. Amúgy jól kijövök a gyerekekkel, de ez most nem segít:)
2015. jan. 16. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nok... Olyan kell nektek aki fszkalap azt kozben lehet h tetszel egy tiyztesseges fiunak.. Gratulalok lotyo
2015. jan. 20. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanez volt a helyzet az első barátommal, és csak irtó sokára tudtam kiheverni...
2015. jan. 20. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!