Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitoltenétek ezt a tesztet? (alul link)
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki mennyire züllött. kb 5 percet vesz igénybe, a teszt kitöltése.
Nekem 155.
2010. febr. 7. 10:35
42/51 anonim válasza:
162
22/L
egy-két bónuszkérdés is megvolt:-)
43/51 anonim válasza:
3 pont. Azt irja: A pápa melletted egy perverz állat
44/51 anonim válasza:
A pápa mellettem perverz állat...xD
45/51 anonim válasza:
"Wow téged még a pokol is kivetne magából te állat"
ezt írta a végén a teszt
225 pont 18/L
46/51 anonim válasza:
23 pont, hát :D most komolyan rosszul érzem magamat hogy ennyi minden kimaradt :( :D
47/51 anonim válasza:
a 225 pontos csajnak üzenem, hogy eddig a legelvetemültebb ismerősöm is csak 213-at tudott csinálni, úgyhogy nem hiszem a dolgot (igen és ő is nő volt). Egy 181 pontos!!!
48/51 anonim válasza:
220, engem még a pokol is kivetne magából. :D:D
18/L
49/51 anonim válasza:
20:53, jó nagy ribanc lehetsz :D:D:D
50/51 anonim válasza:
18:22-es én mindent kipróbáltam az életben amit csak lehetett és nem bántam meg, talán ezért 225 de nem érdekel mások véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!