Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan férfi modelleket mondani nekem, akik jól néznek ki, és vetkőznek? :-P
Na nézd, ő modell és levetkőzött: [link]
Hogy tetszik? Jól néz ki?
2 - es! Neharagudj, hol találtad ezt a képet? :S Bocsánat, de most borzasztóan kiakadtam, azért szerintem a nők többsége nem látja mindennap meztelen pózolni a férjét az interneten. :S No, csak jöjjön haza, elfogok vele beszélgetni! :\
Nich Bateman - t kösznöm! :) Egész helyes, markáns arca van. :) 6-osnak is köszönöm. Picit még gyerek feje van a srácnak, de a teste jó :P
4-es! Nem, nem muszáj modellnek lennie. Tyűha, olyan változó, hogy épp kinek tetszik meg az arca :-) Vagy bármi mása :P
Általánosságban a mediterrán pasikat szeretem, a sötét szemű, barna - vagy fekete hajúakat. Szeretem az olyan férfiakat, akiknek jól belelehet túrni a hajukba, kicsit "megtépázni" :-) A markánsabb, férfiasabb arcokat szeretem. :) No, meg a szép kidolgozott testűeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!