Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akinek meg hasonló formájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek meg hasonló formájú a farka?

Figyelt kérdés
legtövenel 4.15cm közepenel 4.45cm közepe felett kicsit pedig 4.29cm es aranylag nagy makk. van akinek hasonloan valtozik a farka vastagsaga? megmertem kerületet es pi ertekevel azaz 3.14el osztottam el töve volt 13cm közepe 14 felette meg 13.5cm
2015. jan. 15. 00:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Egy igazi kis farokmérnök. Térfogatot is számolj ám! Felületet sem árt, és akkor ennek a milliónyi adat birtokában kiválaszthatod az ideális kotont!
2015. jan. 15. 01:17
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát ez szuper, figyeld már akk megmérnéd nekem ilyen századmiliméter pontosságra a melleimet is? xDDD úgy néz ki ez a divat mostanában, nem akarok kilógni a sorból.
2015. jan. 15. 01:17
 13/27 anonim ***** válasza:
Elképzeltem, ahogy bemegy a boldba az eladó meg csak pislog, hogy 13 14 és 13,5 cm kerületű farokra szeretnék óvszert
2015. jan. 15. 01:19
 14/27 A kérdező kommentje:
nem hasznalok kotont nem szeretem, az regen volt ,hogy en ilyeneket vasaroltam :) de am barmelyiket vettem meg mind jo volt sose neztem milyen kotont veszek
2015. jan. 15. 01:20
 15/27 A kérdező kommentje:
de örülök ,hogy sikerül titeket jokedvre deritenem :)
2015. jan. 15. 01:22
 16/27 anonim ***** válasza:
hát én most kikúrt jót nevettem, köszi xDDD ez kellett így estére :D:D:D egy mérnök aki a tanulmányait arra használja, hogy a farkát méregesse századmiliméter pontosra... hmmm, lehet még is oda kéne figyelnem az órákon xDDD
2015. jan. 15. 01:24
 17/27 electroman75 ***** válasza:
54%

Hogyne persze mérnök:(( A farkát tudja méregetni hajnal fél kettőkor, de az a kibszott ékezetet az persze nem megy neki.

Apádra kellett volna gumi.

2015. jan. 15. 01:24
 18/27 A kérdező kommentje:
ne legyel ilyen kis illuziorombolo te kis buta :) megbeszeljük a dolgot neked milyen a faszod formäja? tudom ,hogy komplexusaid vannak ,tärd fel mi a szivedet nyomja :)
2015. jan. 15. 01:28
 19/27 anonim ***** válasza:

Az hogy most itt századmiliméterre pontosan leírtad a farkad kerületét, meg vastagságát, nem mutatja azt hogy jól is néz ki. Képet kérünk!!!!!!!!!!

(De nehogy üzenetbe zaklassál xDDD )

2015. jan. 15. 01:31
 20/27 electroman75 ***** válasza:
54%
Simán csak annyi hogy fél kettő van, te meg 1 ritka gyökér és igen egzotikus barom extenzív kombinációja vagy aki fáraszt minket a hülyeségeivel.
2015. jan. 15. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!