Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ismerőseim "undorítónak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerőseim "undorítónak" fogják találni a fogkoronámat?

Figyelt kérdés
Az első 4 fogam sajnos szörnyen összevissza áll... a fogorvos szerint nem bírnák a fogszabályzót és csak koronával lehet segíteni a problémán, úgy lesz "egyenes" a fogsorom... De attól tartok, hogy akik ismernek -pl. pasik is - undorítónak/gusztustalannak találják majd a koronákat...:(
2015. jan. 14. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igazából ezt csak az ismerőseid tudják. :D
2015. jan. 14. 22:15
 2/12 anonim válasza:
Nem hinném.
2015. jan. 14. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem találnám undorítónak, ahogy a szétálló fogaidat sem találnám annak. Kinek nincs valami testi hibája? Nekem is rosszak a fogaim.
2015. jan. 14. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha jó minőségű (porcelán) koronát csináltatsz normális dokival akkor elmondom szebb lesz mint az eredeti, és szörnyen kényelmes mert ha vigyázol rá 10 évig hozzá se kell nyúlni.

Az más kérdés, hogy költséges történet egy kicsit. Ha jól tudom most 32Eft/db a porcelán korona ára. A fémé 24 azt hiszem.

2015. jan. 14. 22:30
 5/12 A kérdező kommentje:
OK, azt értem, hogy valószínűleg "jobb lesz, mint új korában", de tegyük fel, hogy van egy pasi, aki nagyon tetszik és tudni fogja, hogy azok ott koronák... Pl. Ő mit gondol majd? Ettől jobban tartok, mint magától a beavatkozástól... :(((
2015. jan. 14. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerinted érdekelni fogja? Aki emiatt hátrányosan kezel azzal gondok vannak.
2015. jan. 14. 22:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet, hogy érdekelni fogja... Ő olyan tökéletes... Alapvetően okos, jó fej pasi (tudom, mert a legjobb barátom...), de akkor is... tökéletes...
2015. jan. 14. 22:41
 8/12 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Kuldj kepet ha megtortent a koronazas.
2015. jan. 15. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Menj el néhány másik fogorvoshoz is másodvéleményt kérni, mert valószínűleg megcsináltatható fogszabályzással is, csak az orvosod nagyibb pénzt szakít a koronával rövidebb idő alatt, vagy kényelmesebb úgy neki.
2015. jan. 15. 01:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja, és a múltkor pont randiztam egy tök helyes szőke lánnyal, aki tetszett volna, de látszott, hogy koronák vannak a fogain. Rosszul és valószínűleg már régen megcsinálva. A méretük is túl nagy volt, látszott is, hogy mű, és arra gondoltam, hogy biztosan nem szeretném megcsókolni. Egyébként az egész arcának a harmóniáját tönkretette a rossz korona.

Na persze lehet, hogy a tiédet nagyon szépre és megfelelő méretűre csinálnák, de akkor is egészséges fogad lepusztításával jár a dolog, úgyhogy inkább kérdezz meg még néhány fogszabályzó szakorvost.

2015. jan. 15. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!