Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerőseim "undorítónak" fogják találni a fogkoronámat?
Ha jó minőségű (porcelán) koronát csináltatsz normális dokival akkor elmondom szebb lesz mint az eredeti, és szörnyen kényelmes mert ha vigyázol rá 10 évig hozzá se kell nyúlni.
Az más kérdés, hogy költséges történet egy kicsit. Ha jól tudom most 32Eft/db a porcelán korona ára. A fémé 24 azt hiszem.
Ja, és a múltkor pont randiztam egy tök helyes szőke lánnyal, aki tetszett volna, de látszott, hogy koronák vannak a fogain. Rosszul és valószínűleg már régen megcsinálva. A méretük is túl nagy volt, látszott is, hogy mű, és arra gondoltam, hogy biztosan nem szeretném megcsókolni. Egyébként az egész arcának a harmóniáját tönkretette a rossz korona.
Na persze lehet, hogy a tiédet nagyon szépre és megfelelő méretűre csinálnák, de akkor is egészséges fogad lepusztításával jár a dolog, úgyhogy inkább kérdezz meg még néhány fogszabályzó szakorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!