Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj tarolni szeretne a buliban, akkor miniruhat vagy rovidnacit vegyen fel?
2015. jan. 14. 12:23
1/15 anonim válasza:
az utolsó kettő ruha, nagyon fain! :) én oda volnék érted az tuti ha olyanba jönnél :)) ^^
2/15 anonim válasza:
Cicanadragban mennyjel tuti lesz nagy siker
3/15 anonim válasza:
A taroláshoz azért ezek a ruhák még kevesek, fontos a küllem a megjelenés az ápoltság a test stb is!!
4/15 anonim válasza:
Ezek nagyon csiricsárék, ízléstelen cuccok...
5/15 anonim válasza:
Tarolni a bowlingban szoktak :-)
6/15 anonim válasza:
Nekem az elegancia jobban tetszik mint a "falatnaci". Egy esztétikus koktélruhában ugyan olyan kihívó egy nő, de sokkal stílusosabb. Az ilyen "falatnadrágos" lányokat valahogy nem tudom komolyan venni.
Persze hogy milyen közegbe veszed fel az is számít.
29F
7/15 anonim válasza:
Inkább a miniruha szerintem abban sokkal kapósabb lehetsz!
8/15 anonim válasza:
9/15 A kérdező kommentje:
Tudod 9es a tapados ruhakhoz alak is kell, nekem pl szeles a csipom es a tapados testet kimutato ruhak nem allnak jol, tehat azok felejtosek. Raadasul amiket belinkeltel eleg prolisak. A fekete hosszu ruha pedig nem valo buliba, az inkabb estelyi, plusz ha valakinek szepek a labai miert venne fel hosszu ruhat, amit ugyis osszetaposnak
2015. jan. 14. 13:12
10/15 anonim válasza:
9 - es vagyok. Magamból indultam ki, én tapadósakat is fel tudok húzni. Persze azt írtam is, hogy nagyon alkalomfüggő, melyik a jó. Mi pl. a férjem céges rendezvényeire járunk, oda az estélyisebb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!