Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem nem a helyes pasik jönnek be hanem inkább az a réteg akivel az emberek java nem annyira áll le?

Figyelt kérdés

Ezalatt olyanokat értek, hogy nem ez a tipikus helyes vagy általános kinézetű pasik jönnek be, hanem olyanok akiknek láthatóan van valami szellemi vagy fizikai sérülése.

Általában az ilyen emberek iránt érzek vonzalmat.

Ez mitől lehet?

2015. jan. 13. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, volt már, hogy össze is jöttél ilyen sráccal, amit leírsz?
2015. jan. 14. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát velem még te sem állnál le. Én annyira ocsmány és ronda vagyok, hogy kizárt, hogy esélyem legyen bármilyen lánynál.
2015. jan. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!