Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, zavarna ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavarna ha egy srác idegbeteg lenne?

Figyelt kérdés
Próbál tenni érte, de például ha valamit nem talál, slusszkulcs vagy távirányító, úgy ki tud akadni, hogy dobál mindent és felforgat mindent csapkod, amég meg nincsen. Amint megvan, lehiggad mintha mi sem történt volna. Más esetben nincs ilyen csak ha valamit nem talál.
2015. jan. 13. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Eléggé... Messzire kerülném.
2015. jan. 13. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. De meg tudom érteni a kitöréseit. :D
2015. jan. 13. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2015. jan. 13. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Á,dehogy. :)
2015. jan. 13. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyet én is szoktam,főleg ha épp megvan a havi.. Akkor még el is bőgöm magam idegességemben :D de csak akkor csinálok ilyeneket ha egyedül vagyok itthon :D
2015. jan. 13. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem a saját szerelmem idegbetegezett le amikor megtudtam hogy egy pasi elkezdett felé közeledni, miközben mi jókat flörtöltünk, és vele is flörtölgetett, aztán itthon szétvertem egy régi winchestert és csupa hegg lett a kezem.

Sosem voltam idegbeteg, de láttam azt ami nyilván való volt.

Aztán meglátta a kezem és azt mondta hogy idegbeteg típus vagyok, engem akkor ott a sírógörcs kerülgetett.

2015. jan. 13. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire és milyen értelemben idegbeteg.

Ha próbál tenni ellene, az mindenképpen jó pont, és támogatnám benne.

Amit mondasz, hogy dobálózik és csapkod, ha nem talál valamit arra nem mondanám, hogy idegbeteg - csak robbanékony természetű. El tudnám viselni.

2015. jan. 13. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ááááá! Dehogy! Alapeset b+!
2015. jan. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!