Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, ti hogy reagálnátok rá, hogyha a 14 éves lányotok és a barátja leülne veletek 6 szem közt beszélgetni, hogy szeretnének szeretkezni?
13éves vagyok. 1éve leszünk együtt a barátommal, sokszor együtt alszunk, és mikor 14 éves leszek, már nagyon szeretnék vele szeretkezni.
Az anyummal minden intim témát meg tudok beszélni, és arra gondoltunk a barátommal, mikor 1 évesek leszünk, megkérdezzük erről anyumat, mivel mind ketten nagyon szeretnénk, és ha még is megengedné, nem kellene titokban, így jobban el tudnánk engedni magunkat.
Anyukák hogy reagálnátok le ezt a helyzetet?
Milyen véleménnyel lennétek arra, hogy egy ilyet meg szeretne beszélni veletek a lányotok, és nem titokban csináljuk?
Én nem engedném a lányomnak, hogy 13évesen elkezdje élni a nemi életét. 18éves korodig kiskorúnak számítasz! (És végülis egy kiskorú nem szexelhet, tudtommal mivel ez úgymond "bűncselekmény" a kiskorúval szemben ha akarta az aktust ha nem!) Lehet h én tudom rosszul?!
Voltak osztálytársaim anno általános iskolában akikről "csak" mondták h megujj,azták őket, de már akkor is megvolt róluk a vélemény, meg az egész iskola róluk beszélt.
Nekem is volt 14-15 évesen "barátom" de basszus én 15évesen csókolóztam először, és 18évesen vesztettem el a szüzességem egy olyan fiúval aki szintén szűz volt, és azóta 3éve boldog párkapcsolatban élünk!
Szóval én nem bántam meg, hogy vártam vele, és nem ugrottam rögtön bele az első *aszba!!!
De te tudod, te életed... majd a későbbiekben ez ki fogja forrni magát, hogy jól döntöttél-e hogy megtetted vagy sem!
Üdv
l/20
Barbi tevagy az😰👎
Barbi v.s Mayer
Szerintem semmiképp nem hatszemközt beszéljétek ezt meg anyáddal.
Akkor sem, ha nyilván a barátod is érinti a dolog.
Sokkal "intimebb", ha csak ketten vagytok.
Ha ott van a barátod, akkor mondjuk nem fogja elmondani, neki milyen volt az első...
Régen azt hittem hogy egy bizonyos rap számban a 12 évesen a f_szt szopjátok sor költöi túlzás, de kiderült hogy mégsem az.
XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!