Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene az a BDSM?
Ma már 3 kérdésben is láttam, de nem sikerült rájönnöm...
Először azt hittem, valami videojáték, de később úgy tűnt, hogy szexszel kapcsolatos dolog lehet...
Irányító azaz domináns és egy alárendelt azaz szubmisszív félből áll, kölcsönös megegyezés és beleegyezés alapján történő erotikus játék, a közhiedelemmel ellentétben nincs benne kötelező aktus,ugyan is történhet anélkül is.
B mint Bondage azaz kötözés, D mint domination ,azaz dominancia, S/M szadizmus /Mazochizmus .
Én ezt kötözéses ÉS hatalmi játékoknak szoktam lefordítani. Nem feltétlenül megkötözik, (lehet hogy csak játékosan lefogják, lebirkózzák, leteperik, stb) és nem feltétlenül a nőt (gyakrabban a férfit).
Egyfajta szerepjáték, ahol többnyire az egyik fél az uralkodó hatalmi pozíciót játssza, a másik a legyőzött, legigázott felet. Van, akinek ez szexuális izgalmat vált ki. Egyes párok állandó szereposztásban játsszák, mások megegyezés szerint váltott szerepekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!