Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a férfiak legérzékenyeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a férfiak legérzékenyebb lelki pontja?

Figyelt kérdés

2015. jan. 13. 12:36
1 2
 11/17 anonim válasza:

ma 13:09

Úgy hülyeség amit írtál ahogy van.Ezt ugye nem mondod komolyan,hogy az összes pontot ráakarod húzni,az összes férfira?

Már ne is haragudj,de pl engem marhára nem zavar,hogy nincs nagy farkam,és szerintem ezzel sokan vagyunk így.Úgy ahogy pl az sem zavar,hogy nem havi1 milliót keresek,sőt az sem zavar,hogy pl nincs diplomám.Cserében van egy szakmám,amivel havi fél milliót megkeresek,és jó vagyok benne.Nem mellesleg pedig 14 cm-es farokkal is meglehet kúrni a puncikat,úgy hogy csak visítson.

2015. jan. 13. 13:16
 12/17 Girgoy ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel, hogy az 5-ös lista nagyon torz férfi-képből fakad. Az a baj, hogy sok nő is ilyennek látja a férfiakat (bár szerintem 5-ös se biztos, hogy férfi, attól még hogy egy F betűt írt).

Erre a kérdésre pontosan azért nem kell válaszolni, mert egyrészt minden férfinak más lehet az érzékeny pontja, másrészt általánosságban csak ilyen hülye férfiképből adódó válaszok adhatóak, amin csak a vita megy, harmadrészt meg szerintem a Kérdező szándéka nem feltétlenül tisztességes.

2015. jan. 13. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a pénisz méretétől vagy attól függ ki milyen az ágyban. Sok férfinak a kielégülés a célja, és nem foglalkozik azzal, hogy neki mekkora éppen...

Bármi lehet az. És azt csak az adott illető tudja. Lehet hogy valakinek az első szerelme, van akinek a drága kocsija... és még sorolhatnám. Ezen kár agyalni...

2015. jan. 13. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:

12:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Miért nem értesz? Pont hogy nem akarom ráhúzni az összes pontot az összes férfira. Pont arról pofáztam, pont arról jártattam a büdös pofámat, hogy a férfiakra nem lehet mindet ráhúzni.

Csak felsoroltam párat a szerelem, szex témakörén belül (mert a kérdés is ebben a kategóriában van), amik szerintem bizonyos férfiak számára érzékeny pontok lehetnek.

13:

Férfi vagyok. Nem érted hogy csak felsoroltam pár lehetséges érzékeny pontot, ami egy férfi számára érzékeny lehet, a szerelem, szex témakörén belül (mert a kérdés is ott van)?

Nem azt mondom hogy minden férfi ráhúzható mindegyik pont. Hanem hogy azok közül lehet válogatni, mert úgy vettem észre, nagyon sok más férfinak vannak a felsoroltakkal problémái. Nem mindegyikkel, hanem eggyel-eggyel.

14:

Igen, pont ezt mondom. Én is csak felsoroltam pár példát, amik azok lehetnek.

2015. jan. 13. 13:38
 15/17 Girgoy ***** válasza:
Én értem, hogy csak felsoroltál, de miért pont ezeket? Pl. egy férfinek szerintem fontosak az általa követett értékek, világnézet is. Na, az miért nem jött elő, mint érzékeny pont? Na, de nem akarlak szivatni, csak sajnos az a baj, hogy a nagy többségnek tényleg ilyen torz képe van a férfiakról. És ezellen leginkább pont a férfiak tudnának tenni. De nem úgy, hogy amikor egy nő az érzékeny pontjukat keresi névtelenül a neten, akkor azt sugallják válaszként - akarva vagy akaratlanul -, hogy minden férfi egy agyatlan, hiú b*ógép. Legyen már bennünk tartás! Szerintem.
2015. jan. 13. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg nem mondom meg! Igy is eggyel több nő tudja mint kellene!
2015. jan. 13. 13:54
 17/17 aladar12 ***** válasza:
ez mindenkinek más, nincs általánosított. függ az emlékektől, önképtől stb.
2015. jan. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!