Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen srácok írnak, hogy ismerkedni akarnak?
Mostanában facebookon ,vagyis inkább mondhatni rendszeresen írnak fiúk a semmiből ,h szeretnének ismerkedni,mert szimpatikusnak találnak .
A többségük,visszahúzódó,csendes ,az írásaik alapján . Van nekem is egy ilyen oldalam,mikor nem vagyok olyan hangulatban, de alapvetően szeretek beszélgetni úgy,h nem egy két szóból áll a mondandóm.
Nem értem,h miért ilyen fiúk találnak meg általában . Most itt a kérdésben csak a netes ismerkedésről írok,de olyan fura ez az egész,mert élőben meg azért nem mernek ismerkedni jópáran,mert úgy tűnök nekik,mintha zárkózott lennék,legalábbis ez jön le.
De akkor nem értem,h a képeim hogyan sugározgatják az ellenkezőjét
Tudom,most az a rész jönne,h küldjek képet. Korábban volt egy kérdésem egy képemmel kapcsolatban,néhányotoknak elküldtem privátban ,és meglepődtem,h alig kaptam olyan véleményt,aki ne talált volna szimpatikusnak képen .Többen írtatok pozitív dolgokat a külsőmet illetően.... Én nem igazán értem ezt az egészet
Most akkor az a kérdés, hogy miért találnak szimpatikusnak az emberek, vagy az, hogy miért csak ilyen srácok akarnak veled ismerkedni?
(Küldj képet nekem is ha tudsz, mert kíváncsi vagyok, légyszi!)
Igazából több kérdés is felmerült bennem ,ahogy kiírtam a kérdést.
A véleményeitekre lennék kíváncsi.
Képet nem szeretnék küldeni már,ne haragudjatok.
köszi a válaszokat:)
19 éves vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!