Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálkoznak rám random lányok?
Átlagos külsejű,nem feltűnő, normális fiú vagyok.
Azt vettem észre hogy akadnak lányok akik minden ok nélkül hidegen,ellenségesen,visszautasítóan viselkednek velem.
Nyilván ha ilyennel találkozom akkor utána magasról teszek rá,nem okoz szívfájdalmat de érdekelne miért válthatok ki ilyen reakciót,minden ok nélkül,úgy hogy sokan meg kedvelnek..
19/F
Azért annyira nem hagyhat hidegen, ha foglalkoztat ez a kérdés.
De milyen szituációban, mikor ismerkedni szeretnél, vagy csak mész az utcán és ráncolják rád a homlokukat, hogy "ejnye bejnye" ?
Csendes vagyok,nem csinálok semmi ilyet.
Szerintem nem elítélendő ha ez érdekel valamennyire.
Ezt "félismerős" lányok csinálják tehát akikkel esetleg volt már interakcióm,ugyanolyan közegben mozgunk de nem vagyunk közeli ismerősök.
Régebben azt írtam volna, ez erősen függ attól, milyen lányokról van szó, régen csak erősen sminkelt, minden hétköznap fodrásszal belőtt hajú, műkörmös lányok csinálták ezt. De pár év (szó szerint alig pár éve) alatt már minden típusú lánynál látni ezt, tisztelet az egyre kevesebb kivételnek.
Felszáll villamosra, ahol egy teljesen normális, csendes bácsika vagy fiatalabb férfi ül valahol, ápolt, nem koszos, nem büdös, egyszerűen csak annyi a bűne, hogy natúr pulóver van rajta, olcsóbb dzseki vagy munkásruha. Nem bámulja meg, semmi udvariatlant nem tesz, egyszerűen nyílik az ajtó és arra fordul ahol az emberek szállnak fel. Erre mit látsz az ilyen lányon? Szó szerint undorral néz vissza, mintha rá csak magazinból szalajtott modellek nézhetnének, és különben is, villamos neki igénytelen, neki alá rakott kocsi járna vagy ingyen fuvarozás valaki más kocsijában. Vicces is lehetne, de sokkal inkább szomorú.
Annyi minimális tisztelet sincs már, hogy legalább emberszámba vedd a többi utast, ne úgy húzd a szád vagy forgasd a szemed, mintha felmosórongyok lennének, és miért, mert nem márkás ruhában vagy öltönyben ülnek. Sokat utazom, és ez tényleg mindennapos jelenet, aki nyugdíjas, munkás vagy csak simán farmer + póló, attól már undorodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!