Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, amit bár ne tettél volna meg, ill. bár megtetted volna?

Figyelt kérdés
Ha igen,mi volt az?
2010. febr. 6. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen volt olyan amit bár ne tettem volna meg.Bár ne jöttem volna össze az előző(nekem az összes) 2 barátommal.Mind 2 kapcsolatnak csúnya vége volt.

L18

2010. febr. 6. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:

igazából nem. ha volt is, nem gondolok rá.

persze biztos rengeteg olyan dolgot tudnék sorolni, amit bár megtettem volna, de mindig belátom, ígyis jó ahogyan most van, mert vmi pozitív mindig van mindenben.

én ilyen spontán életet élek, nemigazán gondolkodom előtte....utána sem nagyon:D

2010. febr. 6. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
najó, egy azért van. bár ne törtem volna totálkárrá a kocsim egy előzéssel. na. ennyi. de ennek semmi köze a szexhez:D
2010. febr. 6. 17:11
 4/8 A kérdező kommentje:
én is ugyanilyen vagyok:DD
2010. febr. 6. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:
17:10-re írtam XD
2010. febr. 6. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg minden,de akkor jónak látszot.

regényt azért nem irok,de ami elmult azon ugysem tudsz változtattni.

2010. febr. 6. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
jah mindig mondják h tanuljak már meg gondolkodni, meg gondoljam át, meg stbstb, de nekem az sosem ment. veszek egy nagy levegőt, és teszem amit "kell". ennyi. ha elkezdenék gondolkodni elmehetnék remetének, mert kb sosem lenne vége :D
2010. febr. 6. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, volt. Nem martam volna el magam mellől a páromat, de ebből egész példabeszédet lehetne írni, szóval. : D Sokszor megbántam, de lehet, mégis jobb így. x)
2010. febr. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!