Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aladar12 kérdése:
Miért érzem magam ilyen furcsán ettől és mit lehetne vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Szóval, ma befejeztem a yugioh gx-t és olyan rossz érzés, hogy vége, de mégis örülök, mert olyan jó kis anime. mit tudnék tenni, hogy ne érezzem így magam?
ja és miért van az, hogy ha tök normálisan válaszolok egy kérdésre azt lepontozzák?
ja és miért próbálja klein orsi meg nem tudom ki a másikat "égetni"?
2015. jan. 12. 00:25
4/6 anonim válasza:
1. mondatodat nem értem.
2 mert nagy tuskó vagy sokszor..
3 ketten haragban vannak egymással és itt égetik egymást megállás nélkül. már q.r.va unalmas-
5/6 anonim válasza:
1: Mert szomorú vagy, hogy vége lett egy szerinted jó sorozatnak.
2: Mert az emberek nagy része paraszt ezen az oldalon.
3: Mert féltékenyek egymásra és ők is parasztok.
6/6 anonim válasza:
1. Gondolj bele, hogy ez mekkora hülyeség.
2. Pikkelnek rád. Is.
3. Túl sok Yugioh-t nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!