Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legmegfelelőbb ajándék egy "tudorka" WoW mániás pasinak?
Egy nVIDIA X/6101:3.12 DV 16 GB-os Mp/rcdc mega giga 2.0
elektrointegrál power deral lézer sugaras merev lemez
A barátod vagy a pasid?
-Ha csak a barátod: Fogalmam sincs, de ne legyen köze a WoW-hoz, de még számítógéphez sem. Egy időben én is WoW-oztam, mázli hogy ráuntam mert nem vagyok kocka. Ha igazán érdekel a sorsa akkor próbáld minnél inkább kirángatni abból a világból
-A pasid: Először is őszintén gratulálnék, (neked a kitartásért) biztos ő a legszerencsésebb pasi a világon, hogy ekkora kocka, és mégis szert tett egy barátnőre, és büszke vok rád hogy próbálod megmenteni valaki életét. A válaszom itt is az, hogy ne legyen köze a géphez. Ha már OTT tartotok, akkor tervez be neki egy egész éjszakás jó kis hancúrt, mindenféle izgalmas segédeszközzel. Ha viszont tényleg jobban gerjed a WoW-ra mint rád, akkor a szerepjátékos cosplay-t tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!