Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szálkás pasi vagy nagydarab izmos pasi?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 20:14
11/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok hajlandó elhinni, hogy van olyan nő aki a szépen kidolgozott formás szálkás tettől undorodik... ez kb olyan mintha én a formás popsira azt mondanám, hogy hánynom kell tőle :D
2015. jan. 11. 20:20
12/17 A kérdező kommentje:
test*
2015. jan. 11. 20:20
13/17 anonim válasza:
Legyen rajta izom,de ne legyen nagydarab hegyomlás.Akire rávagyok izgulva,az pont ilyen.Kár,hogy egy f..sz.
14/17 anonim válasza:
Mindig is a nagyobb darab pasik tetszettek, az mindegy hogy dagi volt vagy izmos :D
Szóval a második verzió :)
17L
15/17 anonim válasza:
Egyik sem... Nem legyen vékony szalkas.. Nagy darab àllat sem.
Normalis legyen,kis pocak simán belefér, de nembaj ha van melle meg karja meg hata. Mertekkel
16/17 anonim válasza:
inkább legyen ducibb mint izompacsirta ja és inkább ne legyen egoja hanem tisztelje a nöket föleg azt akit lehet értékes nökre gondolok ne a külsöségekre menjen hanem a belsö értékekere amugy nagydarabbot jobban szeretem de ami puha 27 N
17/17 anonim válasza:
Attól mert valakinek van egója, tisztelheti a nőket.
Egyébként szálkás nagydarab. :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!