Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejonnek az elvontabb stilusu lanyok? 15L
Figyelt kérdés
Elegge elvont vagyok, mint kinezetileg, mint belsoleg. Rocker vagyok(van szokszi acelbetetesem is) de emelle olyan 'nagyon aranyos, porcelan babas' arcom van. Nagyon idegesito. Tul alacsony is vagyok. 149cm.2015. jan. 11. 16:15
2/6 opened paradise válasza:
Be,de az acélbetétese ne legyen rajta nyáron is.
3/6 anonim válasza:
Tökmindegy, a következő 5 évben rengeteget fogsz változni.
5/6 anonim válasza:
Gyerek vagy még.Fogalmad sincs mi az,hogy elvont,különc valaki.
6/6 anonim válasza:
ezen kívül mit értesz azon hogy "elvontabb"? hogyha visszahúzódobb vagy vagy szereted a rockot vagy alacsony vagy vagy ilyesmi az nem azt jelenti hogy elvont vagy meg ilyenek :) bocsi ha rosszul értelmeztem. 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!