Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 15-16 éves lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 15-16 éves lányok miért ilyen komolytalanok?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam a barátnőmmel a moziba,és hozta magával a barátnőit is,szóval voltunk olyan 4-en.És egyszerűen átröhögték az egész filmet,minden hülyeségen csak nevetnek.Haza felé,próbáltam velük beszélgetni,de néhány dolgon olyakat tudnak röhögni..Nem nagyon lehet ezzel a korosztállyal értelmesen beszélni,ti már tapasztaltátok?16 éves a barátnőm,de a barátnőivel eszméletlenek.Néha több időt tölt velük,mint velem.

2015. jan. 11. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
A kivételnek meg tisztelet csak kár, hogy egyet sem ismerek!
2015. jan. 11. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Mert még gyerekek...
2015. jan. 11. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
#1 hm... pont passzol ide ez a Deniz idézet.
2015. jan. 11. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
16 éves lány vagyok. Nem értem őket én sem.
2015. jan. 11. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Most nem védeni akarom őket, de 15 évesen még hova komolykodjanak? A másik kérdésnél meg az a baja a pasiknak, hogy nagylánynak akarnak már mutatkozni, meg túl korán felnőni, minthogy élveznék a gyerekkort...tipikus van sapka, nincs sapka.
2015. jan. 11. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

19-20 évesek is komolytalan kis gyökerek.

sajnos van amelyik még 23 éven is!

2015. jan. 11. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2015. jan. 11. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert még gyerekek... Komolyan mondom, lassan már egy 9 évestől is érettséget és komolyságot várnának el az emberek. Mikor legyen hülye kis csitri valaki ha nem most? Majd felnőnek. A gyerek legyen gyerek, a csitri legyen csitri, a nő meg nő...
2015. jan. 11. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:

15 éves lány vagyok. Egyszer velem is volt hogy elmentem moziba néhány másik lánnyal akikkel nem vagyok különösebben jóban de úgy jött ki a lépés. És ők is végigröhögték, kiabálták a filmet kukoricával dobálóztak, egymást ijesztegették. Nem érdekelte őket hogy nem egyedül vannak a moziban... Mondanom sem kell mindenki 1000x rájuk szólt és végül a teremben senki sem értett semmit a filmből.

Én sem értem őket hogy miért csinálják ezt, talán szimplán túl fiatalok a normális viselkedéshez. Egyén kérdése, nem mindenkire igaz ez!

2015. jan. 11. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Legalább bennük van még életvidámság, ellenben pár huszonéves "velemmárkib"szottazéletk"rvakomolyvagyok" emberrel. Sokakra ráférne azt az optimizmust előbányászniuk magukból.
2015. jan. 11. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!