Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetne, ti mit/miket változtatnátok meg magatokon, hogy sikeresebbek legyetek a másik nemnél?
Hagy úgy menne mint a Gattaca-ban akkor el is fogadnám, de egyenlőre még nincs ilyen. :D
Ott is 183-185 körüliek voltak a tökéletes férfiak...
csak Zalosthtal mennék csajozni :D
mellette még én is magabiztosnak tűnnék
Nem feltétlenül. Az utcán nem tűnök annak ott csak megyekmegyek és sokan inkább tartanak tőlem semmint legyáváznának. Holott pont azért megyek úgy és vágok olyan arcot hogy ne kössenek belém véletlenül se.
A belsőmmel nagyjából elégedett vagyok, meg amúgy sem az számít a lányoknak.
Külsőm: +15 cm magasság, egészséges bőr, normális arc, sokkal kisebb orr, keskenyebb ajkak, kisebb és kevésbé elálló fülek, normális színű szem, kicsivel több izom. Még lehetne hosszasan sorolni. Sajnos nagyon ocsmányul nézek ki.
Magamon? Semmit!
Tennék kb 12 000 millió Eurót a bankszámlámra. Egyből vonzanám az ellenkező nemet!
külső: csípőig érő haj
belső: mivel maximalista vagyok, mindig van mit fejlődni úgy gondolom, de elégedett vagyok e téren is
L
Ezt lefelejtettem, bocsi: A személyiségem... magamért változtatnám meg...
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!