Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen összejöjjek olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen összejöjjek olyannal aki kevésbé az esetem de nem akarok magányos lenni?

Figyelt kérdés

hiányzik a szex meg úgy az hogy valakit átölelhetek..

van vki aki szexelni akar velem (többen is de egy elég régóta próbálkozik már)aki nekem kell pedig nem kapható meg földrajzi távolság miatt.mit tegyek?nem akarok egyedül lenni...

2015. jan. 10. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs tapasztalatom ezen a téren, de ha te is akarod, és ez a személy is, akkor mi az akadálya?
2015. jan. 10. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Pasi csinálja azt maximum köcsögnek nevezik...

Egyébként pedig ha valaki vonzódik hozzád, annál egy szex elég, hogy teljesen beléd szeressen. Nagyon sok érzést felerősít egy együttlét.

De hát csak megtapasztaltad már...

Legalábbis én így voltam exemnél, hamar eljutottunk az ágyig, de onnantól még erősebb volt a kötődés...

Nyilván kib*szás vele szemben ha csak pár alkalomra kell, mert ő még azokról az estékről fog álmodozni, amikor te tök jól fogod érezni magad nélküle

2015. jan. 10. 22:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi lesz még

amúgy nem vok k nem pénzért csinálnám..nem kell leK-zni valakit mert nemi életet él

kölcsönös élvezet a cél.miért ne?

2015. jan. 11. 01:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel nevezheted "egészségügyi kezelésnek" is.

Leápolnak, hormonok rendben lesznek "oszt jóvan".

2015. jan. 28. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, végül hogy alakult. Megtörtént a dolog, együtt vagytok még?
2015. okt. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!