Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen összejöjjek olyannal aki kevésbé az esetem de nem akarok magányos lenni?
hiányzik a szex meg úgy az hogy valakit átölelhetek..
van vki aki szexelni akar velem (többen is de egy elég régóta próbálkozik már)aki nekem kell pedig nem kapható meg földrajzi távolság miatt.mit tegyek?nem akarok egyedül lenni...
Pasi csinálja azt maximum köcsögnek nevezik...
Egyébként pedig ha valaki vonzódik hozzád, annál egy szex elég, hogy teljesen beléd szeressen. Nagyon sok érzést felerősít egy együttlét.
De hát csak megtapasztaltad már...
Legalábbis én így voltam exemnél, hamar eljutottunk az ágyig, de onnantól még erősebb volt a kötődés...
Nyilván kib*szás vele szemben ha csak pár alkalomra kell, mert ő még azokról az estékről fog álmodozni, amikor te tök jól fogod érezni magad nélküle
Nem tudom mi lesz még
amúgy nem vok k nem pénzért csinálnám..nem kell leK-zni valakit mert nemi életet él
kölcsönös élvezet a cél.miért ne?
Ennyi erővel nevezheted "egészségügyi kezelésnek" is.
Leápolnak, hormonok rendben lesznek "oszt jóvan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!