Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal lehet csajozni, hogy benne vagyok a kategória top 100-ban?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 12:24
12/19 anonim válasza:
Sokat változtak az idők. Régen 1500-zal top 20-ba is benne voltam, most az 1800 már a top 40-re sem elég.
A dobogósoknak valami 3000 valahány pontja volt, most meg már 6000+. Jobban zajlik az élet az oldalon, mint korábban. :)
13/19 anonim válasza:
Hát nem egy olimpiai arany,de azért aranyosnak tűnhetsz egy lány szemében,ha ezzel próbálkozolm,szóval lehet beválhat :D
14/19 anonim válasza:
Itt szerintem max fiatalabb lánynál,vagy olyannál lehetne esélyed aki foglalkozik avval a top listával.Nálam pl semmi jelentősége ki hányadik.Az életbe kéne bizonyítani,nem itt :)
15/19 anonim válasza:
hol? Metinben, lol-ban vagy Wow-ban?
Ha a league of legends-be benne vagy a top 100-ba akk írj. Szia puszi.
17/19 anonim válasza:
1 nap alatt top 1-et eltudok érni van rá megoldás :D igaz lehet kitiltanak de első lennék :D de nem hiszem, hogy a csajok erre buknak :D
mondjuk én is benne vagyok, majd megkérdezem a barátnőm neki ez mennyire fontos :D ő is GYK-zik néha :)
18/19 anonim válasza:
Toplista első helyezettnek kell lennie.......akkor talán:D
azok mindig itt kockulnak
19/19 anonim válasza:
Ha valaki itt a toplista élén van az kb annyit jelent h nincs élete és egész nap a gyik-en lóg.. ez pont hogy inkább gáz mint "menő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!