Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik,de nagyobb cicikkel még szexibb benne.
f/28
Voltaképp én sem tudom miért vonzó ez. Horpadt, lapos és recés, az égadta világon semmi nőiességet nem látok benne.
A vonzalom megléte úgyis kevesebb mint egy másodperc alatt eldől egy képre nézve és amikor ránéztem már nem tetszett az összkép. Ki lehet emelni, hogy de ez meg ez biztos szép, én viszont úgy vagyok vele, hogy összességében nem tetszik.
(csak, hogy kifejtettebb választ is adjak).
177 cm-es,86-64-87 méretekkel rendelkező brazil topmodell, Alessandra Ambrosio, most 35 éves, de a képen szerintem jóval fiatalabb (2005-ben lett a Victoria's Secret kapcsán ismert modell.)
Jó csaj, ahogy már írtam (bár egy fokkal nagyobb, de még kicsi mellek tetszenek igazán), 100-ból 99 férfi most sem rúgná ki az ágyából (ha lebukásmentesség garantált lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!