Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most adjon valaki tanácsot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most adjon valaki tanácsot?

Figyelt kérdés

Mit akarhat tőlem?

Ismerkedek egy sráccal. Napi szinten egyre több sms-t kapok tőle, pici ajándékokat vesz nekem, moziba visz, ahol simogstja két órán át a kezem, a karom, homlokon puszil, hozzám bújik. Szorosan magához ölel.

Egy a galiba, van párja. Elmondta, hogy nem működik, szeretné elhagyni. Addig nem ér hozzám, hogy bizonyítson nekem.

Na mi a szitu itt? Szexelni akar csak?

2015. jan. 9. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát igazából megválaszoltad a kérdéssel a kérdésed. Nyilván ha meg akarna fektetni már rég megtette volna. Mert ahogy látom téged nem nagyon zavar.
2015. jan. 9. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mi azt honnan tudjuk? Ha szakít a párjával és próbálkozik nálad és neked is tetszik ő, akkor meg kell próbálni.
2015. jan. 9. 19:20
 3/7 bandi6891 ***** válasza:
Minél tovább bírja sex nélkül annál valószínűbb hogy inkább komolyan téged választana.
2015. jan. 9. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy több nőt is szeretne egyszerre "tartani".
2015. jan. 9. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Hááát... Szerintem két eset lehetséges: vagy csak szeretőt akar benned (esetleg csak egy vagy kevés numerát), vagy nagyon biztosra akar menni, és csak akkor akar szakítani a barátnőjével, ha veled már minden oké. Én választás elé állítanám őt, hogy amíg nem szakít, addig ne keressen. Ha akar tőled valami komolyat, akkor vállalja az esetleges kockázatot is.
2015. jan. 9. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Soha nem feküdnék le vele, amíg nem vagyok én a párja. Csók sem volt és nem is lesz addig.
2015. jan. 9. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudni fogom, szakított e, mert a csoporttársam a csaj.
2015. jan. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!