Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan, ez bejön egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ez bejön egy férfinak?

Figyelt kérdés

[link]

Jó, talán akinek lehet pedo hajlama és a 12 évesek is tetszenek neki.

2015. jan. 9. 17:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem bejön.

Simán összebújnék vele.

2015. jan. 9. 17:32
 22/29 A kérdező kommentje:
#20-as olvasd el a 11-es választ, én sem vagyok különb.
2015. jan. 9. 17:34
 23/29 anonim ***** válasza:

#20: Ott van megoldásnak a műtét. De akkor az meg azért nem jó, mert mű. Se kicsi ne legyen, se mű...

(Mielőtt félreértenél, én is egy kis mellű lán vagyok.)

2015. jan. 9. 17:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez a lány képen tök aranyos.

Annyira örülnék egy ilyen lánynak.

2015. jan. 9. 17:37
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

de mennyi féltékeny ribi van itt hogy lepontozza azokat akiknek tetszik.

én is a kis és ehhez hasonló mellekért vagyok oda. Egy nagyon picivel mondjuk lehetne nagyobb, de inkább maradjon ekkora hogy félre ne értsétek. :D

Álomnő kategória lehetne, egy megfelelő popóval társítva és egy szép arccal illetve pár kiló+-al :D

2015. jan. 9. 17:38
 26/29 anonim ***** válasza:

Vannak, akiknek bejön, vannak, akiknek nem. Akkora marhaságnak tartom ezeket az egónövelő kérdéseket, hogy jaj olyan kicsi/nagy mellem van, biztos senkinek nem fogok tetszeni brühühü!

Én személy szerint ismerek olyan férfiakat, akiknek pont az olyan lányok tetszenek, akiknek szinte nincs is cicijük. Na meg olyanokat is, akik a dús idomokért rajonganak, hogy a nagy mellűeket se hagyjuk ki. :)

2015. jan. 9. 17:47
 27/29 A kérdező kommentje:
A nagymellűeket sosem kell félteni. Szerintem az a szánalmas mikor C-s mellük van minimum és kiírnak kérdést, hogy kicsi-e mellük. Képpel együtt persze.
2015. jan. 9. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Akár kicsi, akár nagy mell, a nők többet problémáznak ezen, mint a férfiak. :)
2015. jan. 9. 19:22
 29/29 anonim válasza:
ennyi erővel mindenkinek kés alá kéne feküdni, van akinek az orra nagy, a hasa nagy/lógós... nem futószalagról jöttünk le, mindenkinek van valami hibája, valakinek több valakinek kevesebb... az biztos hogy senki kedvéért (Főleg nem a közizlés kedvéért) nem fogok kés alá feküdni, félek tőle :D a pasik sem tökéletesek, amíg nincs mindegyiknek kigyúrt szobor teste, tökéletes mosolya addig teszek rá ha valakinek nem tetszik a kicsi mellem :DD
2015. jan. 10. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!