Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi maszturbál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi maszturbál?

Figyelt kérdés

Minden pasi szokott maszturbálni?Van néhány olyan ismerősöm,akiről nem tudnám elképzelni...lehet hogy hülyeség.De nem azért,mert homokosok,vagy vmi "baja" lenne,hanem csak úgy,egyszerűen nem tudom őket elképzelni,miközben maszturbálnak.Fiú osztálytársaim is előttem beszélik meg ezeket a dolgaikat...én meg attól félek,hogy egyikük rám veri,mert tett egy kétértelmű megjegyzést:S Szerintetek?

16/L

2010. febr. 5. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. febr. 5. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy verje a Józsira vagy a Petire.

Nem minden pasi maszturbál. De kb. 98% igen

2010. febr. 5. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
igen, jó persze nem a 10évesekre gondolok, az nem csinálja akinek van akivel levezetni
2010. febr. 5. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:

"én meg attól félek,hogy egyikük rám veri,mert tett egy kétértelmű megjegyzést:S Szerintetek?"

LOL!

Ha rádveri akkor te meg hugyozd le! xD

2010. febr. 5. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
nem minden pasi maszturbál...van aki csak kielégíti önmagagát a kezével....ha meg rád veri akkor mivan?? mond neki ,hogy váljék egészségére:D...valakire csak kell gondolni masztizás közbe:P
2010. febr. 5. 22:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen! Ahogy a nők is...

Ingyenes örömforrás...Ki nem alkalmazza?:)

2010. febr. 5. 22:05
 7/14 anonim válasza:
míly édes kis teazsúr
2010. febr. 5. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Kivétel nélkül.;)
2010. febr. 5. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
én csak múltban,egy ideje nem csináltam és elhatároztam,hogy legalább 1 hónapig nem fogok,második héten járok
2010. febr. 6. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de nem minden pasi maszturbál :D.Van akinek nem tetszik ez és rábízza a párjára vagy stb. :D
2010. febr. 6. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!