Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mitjelent az hogy most 1kis szabadságra vágyom?
Figyelt kérdés
ez azért fontos mert a csajom ezzel az indokkal pattintott,de hozzátette hogy nagyon szeret mindennap felhív többszöris ,csókolózva váltunk elés most pedig azt hajtogatja h nem tudja mit akar.szóval elmondtam neki hogy majd akkor hívj ha már hiányzok erre másnap este megint hív és ijenkor meg én vagyok a hülye hogy mértis értem félre,mert ő nem akar bennem semmit táplálni.nemértemezt .meg hogy most így gondolja de lehet h holnap másképp namost akkor ez mi?2010. febr. 5. 21:33
11/15 A kérdező kommentje:
nem tartom magam adonisznak... sajnálom elnézést mindnekitől ha nagyarcú voltam .3hónap igen.de 21éves vagyok hozzáteszem.meg aztis h fél éve lett vége 3és féléves kapcsolatomnak ami szerintem nemrossz 1 ennyi idős ugymond gyerektől.igazából a fikázódást nem birom most csinálhatnám a seggem énis ugyebár mint sokan hasonló hejzetben mikor kidobja a barátnője,elmondhatnám mindennek de nem teszem,értelmesebbnek tartom magam ennél.érdekes h vannak kulturált emberek akik le tudják irni az igazat,és te mitgondolsz erről végelenne a 6éves kiegyensúlyozott kapcsolatnak te is futnál máshova?nemhiszem meg nemis örülnél neki ha ezt gondolnák rólad. én itt nem azt kérdeztem h a barátnőm mit gondol.hanem h ti mit gondoltok ilyenkor.
2010. febr. 5. 22:09
12/15 anonim válasza:
csak azt akartam a tudtodra adni hogy ez szar dolog ami történt, de tovább kell lépni, velem is volt ilyen, hidd el én csak segíteni akartam, nekem is volt 2és fél éves kapcsolatom ami 1 telefonnal zárult le, még annyi sem volt benne hogy személyes legyen a kirúgás, és hidd el az eleje nagyon szar de csak úgy lehet ép ésszel túlélni ha az ember nem válaszokat vár hanem előre megy,, és most kérek elnézést ha megbántottalak... ha akarsz beszélni velem megteheted
13/15 A kérdező kommentje:
bocsánat télleg.csak itt vannak rendes emberek de vannak olyanok h fú és rosszul jött le nekem,jólesne valakivel beszélgetni mert igazából nekem csak ijen képmutató gerinctelen barátaim vannak.ezért ezen az oldalon keresem a válaszokat
2010. febr. 5. 22:19
14/15 anonim válasza:
írtam emilt ha érdekel olvasd el
15/15 anonim válasza:
azt hogy nem akarok dolgozni,de a fizetést azt elvárom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!