Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem?
Szóval, olyan két évvel ezelőtt egy közeli barátommal lefeküdtem...ez a dolog körülbelül 1 évig tartott, ő extráknak hivta, én meg hát örültem, hogy vele lehetek, és reménykedtem a többen, bár ő azt mondta, hogy neki barátnőre szüksége nincs. Aztán a vége fel én már feladtam és szerelmet valottam neki lány létemre...neki a válasz az volt, hogy nagyon imád, de nem szeret, és amúgy sincs szüksége egy barátnőre neki igy jó....akkor itt ugye mi befejeztük, mert nekem már nem volt elég az extra...aztán eltelt 1-2 hónap és neki bizony barátnője lett, engem meg ugy elkezdett semmibe venni...pedig megigérte, hogy nem megy rá a barátságunk, és én ugy érzem, hogy nem az én részemről nem is ment rá, ha ő nem viselkedne igy, mert már nem merem keresni, hogy mert zaklatásnak érzem, és még pedig szükségem lenne rá....nagyon...a másik oldalról meg nem tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok-e vagy vagy csak az hiányzik ahogy törödött velem....kihangsúlyozom nem szeretném tönkre tenni a kapcsolatát, a csaj tök aranyos, meg kedves nem ártanék neki.
Konkértan arrül kérnk tanácsot, hogy ti kerültetek-e hasonló helyzetbe és mi lett a végkimenetele? Vagy mit csinálnátok hasonló helyzetben? Próbálnátok keresni a társáságát? MErt konkrétan nem kerül, ha irok, ha véletlen valahol összefutunk kedves, köszön kérdezi, hogy mi van velem, vagy hogy vagyok, de magától nem keres.
Tudom, hogy ez nem világvégés gond de jól esett leirni.
Előre is köszi.
Egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!