Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ember válaszát kérném aki látta a Mirai Nikki című animét. Ez egy mit tennél ha kerdés?
# 10/12
Ezek szerint neked se való. Yuno nem volt pszihopata, egyszerűen csak önző volt. Te mit tennél, ha tudnád, hogy kb. 2 hónapon belül úgyis meghal mindenki rajtad kívül?
Szerintem ezt tudva érthető volt, hogy gondolkodás nélkül megölt bárkit, az egyetlen célja csak az volt, hogy a sráccal több időt töltsön, aztán ugyis meghal mindenki kivéve őt.
Én lefegyverezném és rábeszélném, hogy hagyja ott Yukit értem :D
Azért, kicsit durva, hogy itt mindenki leteperné és megerőszakolná...
de persze én is orrba-szájba ba**nám :D
Talán egy kicsit érthető is miért vált Yuni ilyenné... :/
szerintem mindvégig (jó nem minden esetben :D) magánál volt, hisz már lejátszotta ezt az egész játékot és tudta, hogy nincs mit vesztenie csak Yukit.
Autogrammot kérnék *----*
És megkérdezném mit csináljak hogy soha senki sem bántsa az én Drágám, neki biztos van pár ötlete :3
Hm, a válaszokat elnézve még szerencse, hogy nem vagyok kanból. Több esélye van túlélni a "randit" annak, aki nem próbálja meg helyben megdöngetni a csajt.:D
(17/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!