Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan ember válaszát kérném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan ember válaszát kérném aki látta a Mirai Nikki című animét. Ez egy mit tennél ha kerdés?

Figyelt kérdés
Mit csinálnál ha mennél esta autóval és egy kb 14 éves csaj leelépne az útra, fékeznél, és amikor áll az autó látnát Yuno-t késsel a kezében?

2015. jan. 7. 22:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Civileket nem annyira öldökölt. Csak azt aki veszélyeztette Yukki-t.
2015. jan. 7. 23:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Én mondjuk első körben valahogy kicsalnám a kezéből a kést, aztán dugnám meg irdatlanul, hogy még véletlenül se legyen ereje utána velem balhézni. :D Az aktuális céljától függően lehet segítenék is neki egy kicsit. :) 20F
2015. jan. 7. 23:22
 13/21 anonim válasza:
84%

# 10/12

Ezek szerint neked se való. Yuno nem volt pszihopata, egyszerűen csak önző volt. Te mit tennél, ha tudnád, hogy kb. 2 hónapon belül úgyis meghal mindenki rajtad kívül?

Szerintem ezt tudva érthető volt, hogy gondolkodás nélkül megölt bárkit, az egyetlen célja csak az volt, hogy a sráccal több időt töltsön, aztán ugyis meghal mindenki kivéve őt.

2015. jan. 8. 00:40
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Ja , hogy aki legyilkol akárkit, azért mert ő aztán "szerelmes" volt a srácba, az nem pszichopata, hanem önző. Értem. Majd remélem , tégedet jól megvernek, vagy átvernek , és majd csak az lesz a válaszuk, hogy csak funból csináltuk. Édes istenem te is olyan buta ember vagy mint a fene. Csaj totális pszicho, és te szerinted csak önző. :D:D:DD:D:DD Téged is messze kerüljelek el a világon és mások is akik jót akarnak maguknak.
2015. jan. 8. 01:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Én lefegyverezném és rábeszélném, hogy hagyja ott Yukit értem :D

Azért, kicsit durva, hogy itt mindenki leteperné és megerőszakolná...

de persze én is orrba-szájba ba**nám :D

Talán egy kicsit érthető is miért vált Yuni ilyenné... :/

szerintem mindvégig (jó nem minden esetben :D) magánál volt, hisz már lejátszotta ezt az egész játékot és tudta, hogy nincs mit vesztenie csak Yukit.

2015. jan. 8. 08:14
 16/21 anonim válasza:
100%
Én el kerülném oszt vissza intenék hogy csá!
2015. jan. 8. 09:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
"szálj be, cica"
2015. jan. 8. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Autogrammot kérnék *----*

És megkérdezném mit csináljak hogy soha senki sem bántsa az én Drágám, neki biztos van pár ötlete :3

2015. febr. 18. 21:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Jah. Ölj meg mindenkit rajta kívül XDD
2015. febr. 23. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

Hm, a válaszokat elnézve még szerencse, hogy nem vagyok kanból. Több esélye van túlélni a "randit" annak, aki nem próbálja meg helyben megdöngetni a csajt.:D

(17/L)

2015. jún. 23. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!