Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merjek beszélgetni az egyik itteni felhasználóval?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy eléggé"híres" renget kérdéshez válaszolgatott. Nagyon tetszik,és megfogott a stílusa,szívesen megismerekednék vele,de nem merek neki írni:D2015. jan. 7. 22:21
41/55 A kérdező kommentje:
De,ha barátnője van buktam az egészet.
2015. jan. 7. 22:46
42/55 anonim válasza:
Ez egy teszt? Hogy hányan írnak rád..? Vagy mi?
43/55 anonim válasza:
Látszik hogy nőből vagy, megköveteled a gondolatolvasás egy random embertől akivel még sose beszéltél.
44/55 Költőnő? válasza:
Zalatosh legyen már egy kis humorod :)
45/55 anonim válasza:
46/55 anonim válasza:
ird mar ki a nevet engem is erdekel :D es akkor milesz ha kiirod semmi, max szet flameljuk a sracot :DD
47/55 anonim válasza:
De most komolyan mi van itt?? Pl a 37.-et miért kellett lepontozni 24%-ig?? :DDD
48/55 anonim válasza:
Szerinem ez vagy teszt vagy rekordkísérlet, hogy begyűjtse az összes - kö-HÖM celeb - leveleit és/vagy itteni írásait.
49/55 anonim válasza:
azért mert rosszat írtam korábban a szám nevű göllért celebről :)
és itt van és f5 nyomkodása mellett 4 névről pontozz :D
50/55 A kérdező kommentje:
Holnap ráírok,ma már késő van.
2015. jan. 7. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!