Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint ha egyszerűbben beszélnék, lenne
barátom, igaz ez? 17L
Figyelt kérdés
Szögezzük le, hogy nem nagyzolni szeretnék.
Szeretek olvasni, két idegen nyelven is beszélek, szeretem magam választékosan kifejezni.
Ma beszélgettem vele, hogy ugyan gyakran beszélgetek fiúkkal, és nem is tartom csúnyának magam, valahogy mégsem volt senki, akivel úgymond "jártam" volna.
Szerinte lehet, hogy kicsit szokványosabb perspektívából kellene megközelítenem az alapjáratom hétköznapi beszédtémákat esetleg.
Engem nem hagynak ott sose de csak bambán értetlenül álnak..
5. voltam.
2015. jan. 7. 21:38
12/23 anonim válasza:
Veled minden rendben, nem kell megváltozz, hogy megtaláld a kefélődet.
2015. jan. 7. 21:38
13/23 anonim válasza:
Lehet hogy pont emiatt, hogy választékosan fejezed mi magad mert lehet ,hogy nagyzolónak/okoskodónak néznek emiatt és ezért nem próbálkoznak veled. 16f
2015. jan. 7. 21:39
14/23 anonim válasza:
Üdv a klubban,eddig arra jutottam hogy mondasz 3-4 szót, amit esetleg ők nem használnak vagy ismernek és utána úgy beszélnek velem, olyan stílusban mint akit ki nem állhatna... 17/F
2015. jan. 7. 21:39
15/23 anonim válasza:
Igaz, mivel nem biztos hogy meg fogja érteni a kifejezéseid. De viszont, aki szerelemből szeret, az úgy elfogad ahogy vagy, a beszédstílusoddal együtt. Keress hozzád hasonló fiút, aki ugyancsak választékosan beszél :D
2015. jan. 7. 21:40
16/23 anonim válasza:
Hát valószínű, mert bár mondtad, hogy nem nagyzolni szeretnél, nekem ez jött le, ráadásul még lenézően is beszélsz. Ezt nem szeretik a fiúk.
2015. jan. 7. 21:41
17/23 anonim válasza:
Engem sema fizika köt le legjobban, főleg általános , tudatlan, kezdetleges formában ahol tart, csak mily hétköznapi dolog van miről lehetne beszélgetni s van is értelme ismerkedésnél főleg.
Egyszerüen csak buták. Mindenki buta.
Ha majd találsz agyát használni képes fiút...
5. voltam
2015. jan. 7. 21:41
18/23 anonim válasza:
Hat vannak olyan emberek, akik akkor is tulkompikaljak a mondatokat, ha lehetne sokkal egyszerubben es vilagisabban is, es ott is idegen szavakat, kifejezeseket hasznalnak, ahol teljesen indokolatlan, mert van ugyanolyan jo magyar megfelelo is. Neha ami irasban jo, az szoban tul eroltetett, modoros. Ezen gondolkozz el, de szerintem nem valtoztass azert, hogy legyen valakid. Tuti van egy csomo hozzad hasonlo fiu is, aki kifejezetten ertekeli, ha nem tomondatokban fogalmazol. De ne tunj tul okoskodonak se.
2015. jan. 7. 21:50
19/23 anonim válasza:
5#
Te csak ne beszélj választékos nyelvről, amikor az "állnak" szót sem tudod leírni.
Az meg érdekes, hogy a vmi-ből egyszer csak mily lesz.
A fogalmazásodról nem is beszélve.
2015. jan. 7. 21:56
20/23 anonim válasza:
Mindenképpen jobb, mint ha csak a nem, ah, meg OK szavakból állna a szókincsed, mint a plázacicáknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!