Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy mióta nemi életet élek nincs annyi pattanásom?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 15:31
1/9 ElnökÚr válasza:
IGEN MERT a sok gennyeta farkadon lövöd ki
2/9 anonim válasza:
Akkor a maszturbálástól is csökkennie kellene
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok... Éd nem értelmetlen válaszokra vagyok kíváncsi -_-
2015. jan. 7. 15:36
4/9 anonim válasza:
most,hogy mondod nekem sincs azóta... :D
De örülök neki.:D Te hány éves vagy?
5/9 anonim válasza:
Igen, a hormonháztartásod rendeződik.
6/9 anonim válasza:
Akkor beled megy a sok genya ès az elao valaszolo elmelete alapjan sokkal pattanasosabb kellene legyel.
7/9 anonim válasza:
...vagy az nem lehet, hogy kifelé jössz a kamaszkorból?
8/9 anonim válasza:
Igen, mert a rendezett nemi élet karban tartja a hormonháztartásodat is és így nem leszel a tomboló hormonok miatt pattanásos. Normális biológiai reakció.
9/9 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ez igaz.Sajnos a 8-as megelozott,ugyhogy nem iron le ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!