Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallott valaki olyanról hogy 13 éves lány az első barátjával alakította ki a közös jövőét?
A barátnőm 13 éves, 8 hónapja vagyunk együtt, nagyon jól alakulnak a dolgok, szüleivel is nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki, mindent (bármilyen témában) meg tudunk beszélni egymással. Az a célom, hogy ha 17 éves lesz, meg kérem a kezét, és vele fogom leélni az életem.
Én magamról tudom hogy kapcsolat hű vagyok, a lány is nagyon erősen bízik abban, hogy én és ő közös életet fogunk élni. Nagyon tervezgetünk előre, Mindketten erős gyűjtögetésbe kezdtünk, közös lakás lesz a cél. =)
Szerintem 27F jól elmondta, hogy is működnek ezek a dolgok.
Nekem egyetemen voltak olyan ismerőseim, ahol elég fiatalon megismerkedtek 13-16 évesen, sőt sokan jegyben is jártak... nagy szerelemnek volt beállítva, de diplomázásnál már mindenki új párral volt.
A párkapcsolatoknak 1001 buktatója van, amit nemhogy gyerek, de felnőtt ésszel is nehezen vesznek. Ott lesz majd pár év múlva a fásultság, a megszokottság, az unalom... és akkor egyszer csak találkoztok egy új, friss, izgalmas személlyel... persze, hogy kísértésbe fogtok esni, és inkább érzitek majd börtönnek, mint jónak ezt a kapcsolatot.
Köszönöm a további válaszokat :)
Bár az a kijelntés nem tetszik, hogy "Már pedig véget fog érni". Lehet hogy bennem és benne is megvan az a megbecsülés, és önzetlen szeretet, mint a régi korosztályban, amikor még nagyobb eséllyel működött ez a dolog. De ez a ti véleményetek, és köszönöm hogy megosztottátok velem :) És továbbra is próbálok a legjobbat kihozni a kapcsolatunkból.
Mivel nem rég kezdődött az év, sikerekben gazdag és boldog új évet kívánok mindenkinek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!