Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Most a piros rúzs r. ancos vagy szexi?
Szerintem jól tud kinézni, bár lányfüggő, ez tény. Tőletek viszont egyre többet hallom, hogy ribis. Általánosságban hogy látjátok az vagy sem?
Gyakran rúzsozom a számat, mert hófehér vagyok és sötét a hajam, így azt gondolom jól áll, de ezek után teljesen elbizonytalanodtam :D Nem küldök képet, bárki is kérne.
Ha jól áll akkor szexi.
Ja és képet!
De en valaki vagyok, nem barki. :)
Nem ribis, nagyon is noies ez. Elem ezt.
most újra kezd "divatba" jönni.
nekem bejön, de csak azokon a csajokon akiknek tényleg jól áll az erős kontúros piros rúzs.
27F
Jó, itt lassan már az is r"banc, aki nem zsákruhába jár, és nincs 1 kiló jóféle mangalicazsír a hajába.
A r"bancság általában egy stílus (vagy külső és belső jegyek összessége, talán), ami nem csak a smink. A piros szín mindig is erotikus volt, ennélfogva nőies, az is marad. Az árnyalat és a használata a nem mindegy, meg hogy mi van mellette. Ha punciig felhúzott bőrcsizma, csöcsig gombolt blúzzal, az megüti az ordenáré k"rva szintjét, maga a piros rúzs még nem.
Egyáltalán nem ribis, nem is értem hol hallhattad ezt. :O
Dögös vagy szexi, pláne ha úgy öltözöl hozzá, hogy kitűnjön, engem például megőrjít, ha jó az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!