Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol, érez a fiú ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (osztálytársam) aki általában mögém ül legtöbbször. Sokszor néz,még szünetekben is. Egyik nap ült a padon elmentem előtte és felnézett,visszafelé mentem akkor meg felállt (majdnem nekimentem). Néha megdob.
Igaz h egy osztályba járunk,de szerintetek mit gondol? Fél lépni? Beszélni meg nem szoktunk.
17l
2015. jan. 6. 23:13
1/10 anonim válasza:
tetszel neki és nem tudja mit tegyen.
2/10 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki,csak fél,a mai pasik többsége ilyen. :D De nincs ezzel gond,csak neked kell egy kicsit bátrabbnak lenned! HAJRÁ! :)
3/10 anonim válasza:
inkább a srácnak kéne bátrabbnak lennie :D adj neki jeleket hogy lépni merjen mert így fél a visszautasítástól és inkább meg se próbálja
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
2015. jan. 6. 23:17
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen jeleket adjak neki :/ és nem vagyok az a túl beszédes,inkább visszahúzódó...
Milyen jeleket adjak neki?
2015. jan. 6. 23:20
6/10 anonim válasza:
Kérjél segítséget valamilyen tantárgyal kapcsolatban,hogy valamit nem értesz,és hogy segíthetne neked.
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan sokat nem tanul, suliban se figyel az órán,mert vagy engem néz vagy alszik. De az meglep h a jegyei 3mas,4esek :) Más ötlet esetleg?
2015. jan. 6. 23:29
8/10 anonim válasza:
testbeszéd, minden ismerkedés ott kezdődik. mindig köszönj rá és mosolyogj is, ez megmarad a srácokban. dobd hátra a hajad, menj oda hozzá szünetben kérdezni vaalmit
9/10 A kérdező kommentje:
és azt nem fogja furcsálni,h egyik napról a másikra köszöngetek neki?
2015. jan. 6. 23:36
10/10 anonim válasza:
de, de ha akar valamit nem fog ellenére lenni, és talán tesz majd valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!