Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy ilyen fiú felsőtest bejön?
Figyelt kérdés
pattanásoktól eltekintve, nem vézna vagy ilyenek?
Vagy annyira nem fontos h ki legyen gyúrva?
2015. jan. 6. 21:11
1/15 anonim válasza:
most úgy is kigyúrtat írnak, mindig az kell nekik ami nincs
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor én a te véleményedre vagyok kíváncsi!
2015. jan. 6. 21:14
4/15 anonim válasza:
nem :D
a barátom is hasonló 21 évesen mondjuk úgy hogy ilyen volt mint a képen csak kicsit leépült, de még mindig edzett. Ez amúgy nem vézna szerintem, nekem pont ideális :D
5/15 anonim válasza:
nem vézna vagy ilyenek? erre írtam a nem-et :D
6/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen nagyon vékony fiúk ( nem bántás csak az én ízlésem nem ilyen!!! ). 16/L
8/15 A kérdező kommentje:
Értem amiket írtok! köszi
2015. jan. 6. 21:16
9/15 anonim válasza:
17L nekem minden férfi felsõteste bejõn ha 16 és 42 év között van, továbbá 60 és 100kg között van :)
10/15 anonim válasza:
Talán egy picit vékony. Pár kiló rá férne. De semmi több. Engem különösebben nem érdekel,hogy ki van-e gyúrva vagy sem. Persze,jó az, ne legyen olyan mint Alekosz.
De ezzel a testtel nincs semmi talán. Talán kissé vékony. De lehet,hogy ezt csak én gondolom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!