Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h ha egy lánynak természetesen ( tehát nem
szilikonos ) lógnak a mellei, az már undorito a pasiknak?
11/26 A kérdező kommentje:
hat, ez a RJ nem igazi névvállalás :) amugy miért jobbak nektek a műnők a természeteseknél? nálam minden "műség" ott kimerül, h smink, néha szoli, meg egyszer volt műkörmöm.
12/26 anonim válasza:
Ez azért van szerintem, amit az előttem szóló is mondott, meg mert a pasik nem mind tudják, hogy azért ez nem úgy van, hogy ott vannak, jók és szépek:D
Nekem pl. elég nagyok, és én rendszeresen teszek érte, hogy ne lógjon nagyon, hiszen a melltartók miatt, meg mert a szalagok se bírják a végtelenig, lógnak.
Ez a természetes.
És jó hír: elég sok pasi érti ezt:)
2010. febr. 5. 16:05
Vannak igazi mellekbő is, amik szépek és amik lógósak. Persze egy jó igazi mell sose áll úgy, mint egy mű (hanyatt fekve is ugyanúgy, mint állva), de ez nem lógás, hanem a mell természetes esése, ami a pasik szerint szexi. Persze a lógós az lógós..
2010. febr. 5. 16:07
14/26 A kérdező kommentje:
hat, remelem is, h értik. én kenem őket feszesitő testapoloval, de nem tudom. talan jok. a baratomnak minden esetre megfelelnek. amugy lehet, h a melltartotol lognak, de azt meg nem tudom elképzelni, h ne legyen rajtam melltarto.
Nekem természetes és egyáltalán nem lóg, pedig nem kicsi:)
Később majd biztos fog azért, kenem is feszesítő testápolóval, amúgy meg szarom le, a férfiaknak meg a heréjük lóg vagy fog lógni csak azt takarja a gatya:D
Amúgy ne ezt az oldalt vedd általános nézőpontnak.
2010. febr. 5. 16:08
Miss Chocksondick! :) (tudom, a South Parkból vett poénok szánalmasak...:D)
2010. febr. 5. 16:09
Ez a pasiknak a műnők jönnek be ugyanolyan sztereotípia, mint az hogy a lányok nem járnak olyan emberrel akinek a farka kisebb az alkarjánál:D. Vannak akik így vannak ezzel, de közel sem mindenki. Személy szerint sokkal jobban érdekelnek a lány belső tulajdonságai, mint az, hogy meddig lóg a melle és ez nem csak duma. Az üresfejű "műnőket" meghagyom a szintén üresfejű lópénisszel rendelkezőknek.:D (no offense)
2010. febr. 5. 16:09
Hát igen... Én már 1 éve szoptatom a kisfiamat. Az addig nagyon szép melleim most felpuhultak, és megereszkedtek. A férjem meg is "kritizálta" őket. Nagyon-nagyon rosszul esik... :(
2010. febr. 5. 16:20
Igen, tény nem a legesztétikusabb, de ha valaki a saját önbizalmát elveszti ezzel, hát segítsen a baján. A férfiak nem a mellekbe szeretnek bele, egy idő után úgy is mindegy, hogy mekkora a melled, mert az ereszkedés korral jár. Amióta kicsit sok műcici ömlik a tévéből azóta a pasik meg vannaekk ezért esve, de aki már fogott ilyet nem biztos, hogy odavan érte. Szóval szerintem a többség azt szereti, ami a nőnek van!
2010. febr. 5. 16:29
20/26 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.Kinek ez kinek az.
Ezen kár rágódni.
MIért van az,hogy alányok is szívesebben választják a nagyobbat vagy legalábbis jobban örülnek neki.
A kisebbel is elvannak,de ha van választási lehetőség..
Szerintem nálunk pasiknál is van,ha van válsztási lehetőség..
Egyébként szerintem ha amellnek megvan az a (kis) természetes esée az szép.
A gumi mell meg nekem képen,filme olyan természetellenesnek tűnik,mint ha odaragasztották volna.
2010. febr. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések: