Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig vártál vagy érzel így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vártál vagy érzel így?

Figyelt kérdés
Megesett már veletek hogy még fiatal korotokban szerelmesek voltatok és sok évvel később sem tudtátok feledni azt a személyt aki iránt gyengéd érzelmeket tápláltatok??? Megpróbálnátok újra kapcsolatba kerülni vele annak ellenére hogy az illető már lehet rég elfeledett titeket vagy már nem is gondol rátok?

2015. jan. 6. 01:04
 1/8 CptTomato ***** válasza:

Rendszeressen vagyok így vele... de remélj sok jót...

egyszer ugyan valakivel össze jött egy légyott de nem sok értelme volt...sajnos

2015. jan. 6. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen,mert azóta jó nő lett:))
2015. jan. 6. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy fiú barátommal együtt nőttünk fel, soha nem volt köztünk semmi tini korban sem, mert mindig felváltva voltunk szerelmesek egymásba. Aztán neki is, nekem is jött az első szerelem, meg kapcsolat...az enyém 5, az övé 7 évig tartott. Kicsit el is távolodtunk egymástól részben a kapcsolataink miatt, másrészt meg külön városban tanultunk. Amikor az én kapcsolatom véget ért, próbáltam vele meg a barátnőjével felvenni a kapcsolatot, de a csaj nem örült nekem, sőt miatta mindig lemondták a baráti találkozókat...(nem csak 3-an lettünk volna) aztán beletörődtem a helyzetbe, nem kezdeményeztem ezek után, ne m akartam konfliktust. Miután szakítottak ő keresett meg, elmesélte az egészet, és a nagy dumcsizásban rákérdeztem arra, hogy miért utált engem ennyire a barátnője? Erre elmondta, hogy hát a csajszi rögeszméje az volt, hogy házasodjanak össze, de ő közölte vele minden ilyen alkalommal, hogy engem fog feleségül venni, ha már egyszer megnősül, mert 12 évesen megígérte nekem...:)

Így már értem miért nem csípett...azóta eltelt 6 év...jóban vagyunk, de a munkánk miatt az ország két különböző pontján élünk, és alig találkozunk...de ha beszélünk még mindig érzem rajta, hogy egy kedves darab vagyok a szívében...:) szóval amit írtál ahhoz szerintem hasonló ez a helyzet...:)

2015. jan. 6. 01:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jan. 6. 01:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 6 évig voltam egy fiúval, aztán szakítottam vele, mert nem haladtunk semerre, de emellett nagyon szerettem. Most itt vagyok, hogy eltelt azóta majd 9 év volt több kapcsolatom is azóta és most valakinek a felesége vagyok (nem neki) de még mindig gondolok rá és még valahol hiányzik is. Bár lehet ez abból adódik, hogy azóta is többször összefutunk itt ott mert nem lakunk messze egymástól és néha beszélgetünk, ezért biztos nem bírom kiverni a fejemből. Szóval 9 év sem elég hozzá, hogy elfeledjem.
2015. jan. 6. 08:56
 6/8 anonim válasza:
Oh hát persze hogy volt/van ilyen még nálam is.. az én történetem csak annyi, hogy amikor kicsik voltunk nagyon sok időt töltöttünk együtt és nagyon csodáltam őt hogy milyen bátor, milyen aranyos, milyen kedves és még sorolhatnám.. nagyon sokat elmélkedtem rajta hogy ő az én szőke hercegem.. de egyszer csak abba maradt minden, jó pár évig nem találkoztunk, nem beszéltünk. Nagyon sokat agyaltam rajta hogy mi lehet vele, még mindig ugyan olyan e akibe annó beleszerettem. Most újra felvettem fele kapcsolatot, beszéltünk párszor, találkoztunk, de már 2 éve kapcsolatban van egy másik lánnyal én meg úgy döntöttem hogy inkább nem avatkozom bele a kapcsolatukba.
2015. jan. 7. 05:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Érdekes történetek és sokat lehet belőlük okolni akik ezt megosztották, tényleg lehetséges hogy felvegyük a kapcsolatot újra de lehet már nem tetszene a stílusa a személyisége mert az ember változik évek alatt. Ezen én is elgondolkodtam már.
2015. jan. 7. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos, én 15 éves koromban még nem találtam meg a tökeimet. Így aztán az első szerelmemmel se igen tudtam mit kezdeni, még csak el se mondtam neki, hogy mi az ábra. 33 évesen, már családos emberként új lakásba költöztünk, és azon a környéken lakott a csaj is. 35 évesen összejöttem vele. Fél évig tartott (nem akartam jobban belemerülni), de az a fél év nagyon jó volt mindkettőnknek.
2015. jan. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!